Spirulina Max

Spirulina Max

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Detalii: Supliment alimentar cu extract din alge verzi-albastrui


Continut: 60 tablete = 36 g


Lumea vie a marilor nu ne incanta doar privirea, ci reprezinta si un izvor de substante nutritive care protejaza sanatatea. Printre ingredientele produsului Spirulina Max se numara algele marine ce contin vitamine, minerale si alte ingrediente benefice care ajuta la mentinerea sanatatii.

 In mediul acvatic traiesc alge, plante cu o structura simpla, cu un continut de vitamine si substante minerale mult mai mare decat majoritatea alimentelor traditionale. Din acest motiv, se folosesc in ultimii ani alaturi de o alta planta acvatica (Laminaria), ca supliment alimentar natural.

Spirulina Max (algele verzi-albastrui) si Chlorella (algele de smarald) fac parte dintre algele care se evidentiaza in mod deosebit. Algele reprezinta un material hranitor cu o compozitie ideala: 40-60% din substanta uscata a algelor este reprezentata de molecule proteice mici si usor digerabile, fapt ce le face a fi indicate in alimentatia vegetarienilor pentru completarea necesarului de aminoacizi.

Algele ocupa un loc important in cazul florei terestre datorita continutului extrem de bogat in saruri minerale si oligoelemente. Acest lucru le face sa fie folosite ca materie prima in cantitati industriale pentru extractia iodului, bromului si a manganului.

Algele sunt si o sursa importanta de potasiu si iod, din acest motiv fiind recomandate persoanelor care urmeaza tratament cu diuretice. Administrarea preparatelor cu alge poate corecta si unele afectiuni tiroidiene (insuficiente) datorita continutului crescut in iod. Sunt considerate cele mai adecvate surse de fier datorita continutului mare de fier.

Sunt de asemenea foarte bogate in vitamine si acizi nucleici (ARN si ADN) ce au rol esential in sinteza proteinelor si, in acelasi timp, in regenerarea celulelor organismului. Algele contin toate vitaminele complexului B, vitaminele C si E, reprezinta o sursa naturala a vitaminei A si a acidului linolenic. Au un efect regenerant si antibacterian datorita clorofilei continute.

Ocupa un loc important in cadrul cercetarilor biomedicale datorita acestor calitati. In SUA, Japonia, Franta si in Marea Britanie s-au facut numeroase cercetari pentru clarificarea tuturor efectelor terapeutice. Cercetarile au scos la iveala rezultate deosebite, mai ales in profilaxia si terapia infectiilor virale. Este demonstrata eficacitatea acestui extras in cazul infectiilor cu diverse tipuri ale virusului hepatic, cu virusul gripal A si cu virusul HIV 1. Studii recente in India arata efectele profilactice si terapeutice ale spirulinei asupra degenerari maligne asupra mucoasei bucale.

A fost demonstrat, pe parcursul acestui program de cercetare, eficacitatea medicala a elementelor componente ale acestui extract. A devenit o certitudine, printre altele, faptul ca algele intaresc sistemul imunitar, contribuind astfel la legarea radicalilor liberi. Din acest motiv, in prezent, medicii o utilizeaza din ce in ce mai mult si pentru tratamentul adjuvant al unor boli maligne.


Datorită efectului său de alcalinizare, alga spirulina, care se găseşte în apele dulci, este cel mai potrivit supliment pentru o dietă de detoxifiere şi alcalinizare. Spirulina poate fi benefică nu doar pentru organismul acidifiat, dar şi ca sursă de proteine, deoarece conţine toţi aminoacizii esenţiali. În plus, conţinutul său de fibre este şi el semnificativ, fiind bogată şi în fier, zinc şi vitamina B.


  • Ca adjuvant în dietele de alcalinizare.
  • Persoanelor care consumă cantităţi excesive de produse alimentare acidifiante (ex: carne, grăsimi animale, ulei care nu este obţinut prin presare la rece, făină albă sau zahăr rafinat).
  • Celor care trebuie să înlocuiască aminoacizii esenţiali pierduţi de organism.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Știaţi că studiile ştiinţifice au stabilit rolul pozitiv jucat de spirulină în procesele anti-inflamatorii şi reglarea nivelului grăsimilor din sânge, astfel că poate contribui în mod eficient la sănătatea sistemului cardiovascular?*

 
- 500mg Extract de alge Spirulina

Pacienţii suferinzi de hipertiroidism trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a consuma produse pe bază de alge.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 41,58LEI