L-Lysine PLUS

L-Lysine PLUS

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Detalii: Aminoacid esential pentru organism


Continut: 60 capsule


Lizina este un aminoacid esential pe care organismul nu il poate produce, si trebuie luata numai din alimente. Aminoacizii precum lizina sau L-lizina sunt constituenti de baza ai proteinelor, implicati in dezvoltarea si  producerea carnitinei, o substanta care ajuta la convertirea acizilor grasi in energie si reduce colesterolul din sange. L-lizina ajuta la producerea colagenului, substanta importanta pentru oase si tesuturile conjunctive, inclusiv pielea, tendonul si cartilajul. L-lizina ajuta la absorbtia calciului, la functionarea normala a sistemului imunitar, implicarea sa in producerea anticorpilor fiind binecunoscuta. Are rol si in biosinteza hormonilor si al enzimelor.


Aminoacidul lizina franeaza reactivitatea si multiplicarea virusului herpetic. O data contactat, virusul herpetic ramane in organism, in stare latenta in sistemul nervos centrarl, fara sa produca leziuni. Poate ajunge la suprafata pielii cand virusul se reactiveaza si incepe sa circule prin nervi. Acestea sunt primele simptome care prevestesc aparitia herpesului.

Atletii, vegetarienii, pacientii cu arsuri au nevoie de o cantitate mult mai mare de lizina. In cantitate insuficienta in organism, apare oboseala, greata, ameteli, pierderea poftei de mancare, ochii injectati, agitatie, anemie si incetinirea dezvoltarii.

Datorita suprasolicitarii musculaturii culturistii si sportivii de performanta au nevoie  de L-lizina pentru recuperarea rapida dupa solicitari. L-lizina are rol important si in producerea hormonilor, mentinerea nivelului de azot si proteine necesare dezvoltarii musculaturii.

Alaturi de L-lizina, produsul contine si Vitamina C care, pe langa binecunoscutele sale proprietati antioxidante si de intarire a sistemului imunitar, contribuie si la formarea si mentinerea structurii colagenului, la fel ca si lizina. Lipsa vitaminei C duce la degradarea tesuturilor conjunctive, si la slabirea anumitor structuri ale organismului. Vitamina C, ca si lizina, opreste diferitele virusuri sa se adaposteasca in celulele organismului nostru.

CaliVita INTRENATIONAL a creat L-Lysine Plus un produs care reduce recurenta infectiei cu virus herpes simples. Acest supliment are un rol important si in formarea colagenului.

Capsulele L-Lysine PLUS conţin o formă concentrată a aminoacidului lizină, pe care corpul nostru nu îl poate produce, dar care asigură o protecţie eficientă împotriva unor agenţi patogeni, cum ar fi virusul herpetic. În plus, lizina joacă un rol important în formarea colagenului, substanţa care intră în alcătuirea pielii, ţesutului conjunctiv şi pereţilor vaselor sanguine, proces care este stimulat şi mai mult de conţinutul de vitamina C din capsule. De asemenea, poate contribui la formarea şi menţinerea structurii normale a oaselor, la procesele de producere a energiei celulare (energogeneză) şi la funcţionarea corectă a musculaturii.


  • Persoanelor a căror alimentaţie nu con ţine cantitatea şi calitatea adecvată de surse de lizină (proteine integrale, ouă, carne, peşte), precum și celor care urmează un regim alimentar de tip vegan.,
  • Celor care au o alimentaţie săracă în proteine.
  • Persoanelor care efectuează munci fizice grele sau practică sport cu regularitate.
  • Persoanelor predispuse la herpes sau alte infecţii virale.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?

O capsulă de L-lysine PLUS furnizează tot atâta lizină cât 4 porţii (700 gr) de porumb !


Lizina şi arginina au o cale metabolică comună, astfel că se află în concurenţă pentru absorbţie? Arginina este necesară pentru multiplicarea virusului herpesului, dar dacă lizina se află într-o concentraţie mai mare în organism, poate fi absorbită mai puţină arginină (prin urmare, creşterea concentraţiei de lizină previne multiplicarea herpesului).

 
- 500mg L-lizină               - 60mg Vitamina C

În cazul folosirii continue a produsului pentru o perioadă mai lungă de şase luni, cereţi sfatul medicului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 67,87LEI