Culevit

Culevit

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Detalii: Supliment alimentar indicat pentru procesele tumorale maligne


Continut: 180 tablete = 56,4 g


Ingredientele active ale suplimentului alimentar Culevit sunt aminoacizii si vitaminele, care participa la functionarea normala a organismului. Tabletele de Culevit au un efect deosebit ca roborante sau regeneratoare ale organismului in caz de boala sau in perioada de covalescenta.

O adevarata problema in zilele noastre o reprezinta frecventa din ce in ce mai mare a bolilor canceroase. Din pacate tara noastra se situeaza pe unul dintre primele locuri pe plan mondial in ceea ce priveste frecventa proceselor tumorale maligne. In cazul bolilor canceroase sansele de insanatosire sunt destul de scazute, tratamentul fiind greu de suportat si avand multiple efecte secundare.

Oamenii de stiinta cauta o solutie asupra acestei probleme sau un medicament “minune”. Biochimistul maghiar Kulcsar Gyula a dovedit prin numeroase demonstratii teoretice si experimente ca in organismul nostru exista un sistem special de aparare impotriva aparitiei formatiunilor tumorale. Munca sa este apreciata in domeniul cercetarilor legata de procesele tumorale, rezultatele avand in mare rasunet in lumea mondiala.

Organismul uman formeaza si celule alterate care, in cazul in care prolifereaza haotic duc la aparitia formatiunilor tumorale. Se considera pana nu demult ca sistemul imunitar joaca rolul principal in lupta impotriva cancerului. Atunci cand sistemul imunitar este slabit din cauza conditiilor de stres sau a unor boli se favorizeaza imultirea celulelor degenerate, crescand in aceelasi timp riscul aparitiei cancerului. Din fericire nu toate proliferarile celulare care sunt continuu prezente in organism duc la formarea de tumori.

Ulterior s-a demonstrat ca inumltirea celulelor alterate nu este aceptata ca fiind straina organismului si deci nu declanseaza o recatie imuna. De remarcat este faptul ca bolnavii infectati cu HIV, al caror sistem imunitar este compromis nu dezvolta mai frecvent procese tumorale cum ar fi de asteptat. Acest lucru demonstreaza ca sistemul imunitar nu joaca un rol activ in apararea impotriva cancerului. Astfel se pune intrebarea care este celalalt sistem de aparare al organismului.

Un metabolism celular specific diferit de cel al celulelor normale duce la tendinta de malignizare. Celulele canceroase folosesc toata cantitatea de elemente nutritive care le sta la dispozitie spre deosebire de celulelle normale care utilizeaza strict numai moleculele de hrana de care au nevoie. Altfel spus celulele canceroase au comportamentul maracinilor care se imultesc mult mai repede decat iarba sau alte plante de prin jur. Aceatsa caracteristica constitue un mare avantaj pentru celula tumorala, pana la un anumit punct cand lacomia ii poate determina moartea. Prin prelucrarea unor cantitati prea mare de molecule nutritive se declanseaza un mecanism natural de autodistrugere a acestor celule. Moleculele nutritive trebuie sa fie in permanenta in cantitati suficiente in sange pentru ca acest fenomen sa se poata produce.

Biochimistul Kulcsar Gyulla a gasit acele molecule care pot juca un rol in aceste procese metabolice. Dupa studii a peste 100 de molecule existente in sistemul circulator a descoperit ca numai 16 pot avea efect asupra celulelor degenerate. Se gasesc printre acestea aminoacizi, vitamine si glucide. Pentru ca amestecul sa fie eficient substantele componente trebuie sa fie intr-o anumita proportie. Actiunea lor este, de asemenea, optima doar in cadrul acestei mixturi, luate separat acele componente neavand nici un efect asupra evolutiei tumorilor.

Autodistrugerea celulelor tumoarle este dat doar de un anumit amestec. Experimente multiple dovedesc faptul ca amestecul are o actiune eficienta asupra culturilor de celule tumorale, neagresand in nici un fel celulele normale.

Secretul expus de biochimist este ca in urma unei alimentatii necorespunzatoare scade cantitatea unor subtsnte din sange, acestea nemaiputand declansa autodistrugerea celulelor canceroase. Daca se asigura un aport zilnic, continuu, corespunzator al acestor subtsante, concentratia lor din sange va fi intodeuna suficienta pentru condamnarea celulelor generate.

Dupa demonstrarea practica a valabilitatii acestei ipoteze s-a deschis calea consumului de suplimente alimentare continand aceste substante. Culevit este un supliment care are un efect preventiv, dar in aceelasi timp intervine si in apararea integritatii organismului si in contracararea atacurilor permanente ale celulelor tumorale. Prin suplimentarea alimentatiei cu tablete de Culevit se sprijina mecanismul de aparare descris mai sus, diminuand astfel riscul de aparitie a tumorilor.

Culevit-ul se recomanda tuturor persoanelor dar in special celor la care mecanismul de aparare pasiva nu poate functiona optim datorita unor cauze diverse ca : interventii chirurgicale, tulburari digestive, consumul de alcool, fumat, anumite boli, stress, cure de slabire etc.

Culevit este un amestec natural de vitamine şi aminoacizi, care conţine o cantitate semnificativă de aminoacizi, vitamine şi alte elemente de bază din compoziţia celulelor, toate având o importanţă specială pentru regenerarea şi fortificarea organismului în cazuri de boli grave, sănătate slăbită, pierdere în greutate şi o stare generală proastă. Culevit poate ajuta la prevenirea şi tratarea multiplicării anormale a celulelor şi poate sprijini mecanismul de apărare anticancer al organismului.


  • entru a ajuta la regenerarea celulelor corpului.
  • În perioada de convalescenţă ce urmează după intervenţii chirurgicale, răni şi boli grave.
  • În cazul cancerului, ca tratament complementar, cu acordul medicului.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?

Organismul nostru produce regulat celule canceroase, împotriva cărora ne apărăm cu un „sistem de apărare” special?

 

- 78.39mg Arginină                            - 33.04mg Fenilalanină                       - 31.03mg Histidină
- 35mg Vitamina C                            - 29.84mg Metionină                           - 23.47mg Acid malic
- 15.32mg Triptofan                           - 2.2 mg Adenină                                - 1.27mg Tirozină
- 1mg Vitamina B6                            - 0.8mg Vitamina B2                           - 0.03mg Biotină

În cazul în care sunteţi alergic la vreunul dintre ingredientele active sau aditivi, nu folosiţi acest produs! Datorită conţinutului său de fenilalanină, nu poate fi administrat pacienţilor suferinzi de fenilcetonurie. Nu este recomandat pacienţilor care necesită dializă renală (tratament pentru rinichi pe cale artificială) şi celor care suferă de funcţionarea defectuoasă a ficatului. Dacă suferiţi de tumori canceroase secretoare de serotonină, nu folosiţi acest produs! În cazul în care aveţi cunoştinţă de existenţa unei funcţionări defectuoase grave a ficatului sau rinichilor, cereţi sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestor tablete. În cazul existenţei unui ulcer gastric sau duodenal, administrarea tabletelor de Culevit se face pe baza evaluării medicale individuale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 153,78LEI