Arginine Plus

Arginine Plus

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Detalii: Supliment alimentar cu efect de stimulare a cresterii si protectiei hepatice


Continut: 100 tablete = 104 g


Arginina este un aminoacid secretat de catre glanda pituitara (hipofiza) care dupa o anumita varsta inceteaza a mai fi secretata de catre organismul uman. Asta se datoreaza din cauza stresului si la sportivii care depun mare efort fizic.


Acest aminoacid intarzie dezvoltarea unor tumori, detoxifiaza ficatul, dar cel mai important este buna functionare a sistemului imunitar. Necesarul de arginina este ceva mai mare la barbati pentru ca lichidul seminal contine in cantitate de aproximativ 80% acest aminoacid, iar deficitul duce la sterilitate, dar este necesar de altfel in sinteza proteinelor, in crestere si dezvoltare, in procesul de cicatrizare si in dezvoltarea masei musculare.

Este important pentru persoanele care au o afectiune hepatica deoarece aportul de arginina duce la un rezultat foarte bun. Sursa de arginina naturala: nuci, ciocolata, orezul brun, faina de ovaz, stafide, seminte de susan, floarea soarelui si alimentele bogate in proteine. S-a pus un mare accent in ultimul timp pe administrarea argininei la sportivi. In peste 50 de cercetari stintifice se confirma faptul ca L-arginina are rol important in stimularea secretiei hormonului de crestere la toti subiectii.


Efectele terapeutice ale acestui aminoacid au fost comparate, in cadrul unui program de cercetare, cu efectele realizate de somatocrinina si L-dopa. In cartea “Trezin” si filmul cu aceelasi nume au fost descrise efectele miraculoase ale acestora asupra unui bolnav incurabil. Studii au aratat ca arginina are aceleasi efecte, poate chiar mai mari cu ale celor doua substante amintite.

Se prefera astfel administrarea argininei sportivilor pentru dezvoltarea si tonifierea tesutului muscular dar si pentru scaderea cantitatii de lipide.


Arginina este un aminoacid care joacă un rol în funcţionarea, dezvoltarea şi regenerarea muşchilor; în plus, contribuie şi la menţinerea unei circulaţii sanguine sănătoase, stimulând astfel funcţionarea optimă a sistemului vascular. Stimulează producerea hormonului de creştere şi a insulinei şi este o substanţă precursoare a oxidului de azot, care are un efect vasodilatator.


  • Sportivilor şi culturiştilor, pentru că poate stimula fluxul de oxigen şi nutrienţi, creşterea şi regenerarea masei musculare.
  • Persoanelor care efectuează munci fizice grele.
  • Stimulează sinteza proteinelor şi secreţia hormonilor de creştere şi a insulinei.
  • Datorită efectului său vasodilatator, contribuie la protecţia sistemului cardiovascular.
  • Ajută la realizarea procesului de detoxifiere.
  • Poate stimula creşterea performanţelor sexuale.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

O tabletă de Arginine Plus furnizează tot atâta L-arginină cât 4,5 kg de nuci !

Producţia de arginină din organism poate scădea ca o consecinţă a anumitor circumstanţe (ex: stres, muncă fizică extenuantă etc.)?


 - 500mg L-arginină                                                         - 50mg Acid alfa-cetoglutaric
 - 600mcg Mangan (chelatat cu aminoacizi)                    - 50mcg Cobalt (chelatat cu aminoacizi)

Produsul nu este recomandat pacienţilor suferind de diabet, deoarece afectează secreţia de insulină. Nu este recomandat în perioada sarcinii şi a alăptării. Persoanele care urmează tratamente cu medicamente precum cele pentru tensiunea arterială, diuretice sau anticoagulante trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a lua arginină.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 90,75LEI