C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids

C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Complex vitamina C

Pe lângă extractul de măceşe şi complexul de bioflavonoide, tabletele C300 conţin şi o concentraţie ridicată de vitamina C cu eliberare treptată. Asigură un efect antioxidant de lungă durată, o sănătate mai bună a pielii, venelor şi articulaţiilor şi un sistem imunitar mai puternic, de aceea este cea mai bună alegere pentru fiecare zi a anului.

Pe lângă extractul de măceşe şi complexul de bioflavonoide, tabletele C300 conţin şi o concentraţie ridicată de vitamina C cu eliberare treptată. Asigură un efect antioxidant de lungă durată, o sănătate mai bună a pielii, venelor şi articulaţiilor şi un sistem imunitar mai puternic, de aceea este cea mai bună alegere pentru fiecare zi a anului.

C300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids exceleaza printre celelalte produse cu Vitamina C datorita faptului ca ingredientele sale active, naturale si tehnologia de ultima ora ii ofera un efect de eliberare prelungita.


Vitamina C reprezinta o substanta indispensabila fara de care organismul uman nu ar functiona in parametrii normali. Din pacate, organismul uman este incapabil sa produca singur Vitamina C, un ajutor eficient in sprijinirea sistemului imunitar, in protejarea impotriva bacteriilor si virusurilor, un ajutor in protejarea gingiilor, pielii, oaselor si cartilajelor.Vitamina C ajuta la o functionare normala a inimii, a sistemului nervos si a celui circulator.


Ce este important de stiut este ca vitamina C face parte din grupul de vitamine solubile in apa, acest lucru facand-o sa fie eliminata prea repede din corp. Un necesar al organismului poate fi asigurat prin alimentatie (prin consum de fructe si legume crude, pe cat posibil organice), dar trebuie totusi monitorizat cu atentie in continuu.


Ingredientul activ principal al produsului C 300 Plus este Vitamina C extrasa din citrice. Bioflavonoidele extrase din diferite soiuri de citrice completeaza excelent efectele vitaminei C, sprijina absorbtia si utilizarea acesteia. Macesele care reprezinta cea mai cunoscuta sursa de vitamina C folosita in medicina traditionala confera produsului o aroma excelenta.


Produsul C 300 Plus este un supliment alimentar cu absorbtie continua, ceea ce inseamna ca, datorita tehnologiei speciale utilizate, substantele active sunt eliberate din tableta incontinuu, prin urmare sunt disponibile si pot fi folosite de organism o perioada indelungata. Aceasta tehnologie ajuta la o utilizare mai buna a ingredientelor active si previne acumularea lor in organism in cantitati prea mari.


C300 Plus poate fi un ajutor pentru toti cei care isi doresc sa-si suplimenteze aportul de Vitamina C dintr-o sursa excelenta. Produsul este recomandat si celor care au un necesar ridicat de Vitamina C, sportivilor de exemplu, persoanelor care presteaza munci fizice, fumatorilor si celor care traiesc intr-un mediu poluat, dar si celor care locuiesc in marile orase si celor care se confrunta zilnic cu stresul.


Atentionare ! Trebuie sa tineti cont de faptul ca Vitamina C este sensibila la caldura si lumina, trebuie tinut cont de locul unde o depozitati. Consumul execesiv de bioflavonoide poate cauza diaree. Produsul nu poate inlocui o alimentatie variata si echilibrata sau un stil de viata sanatos. A nu se depasi doza zilnica recomandata.


 • Persoanelor care doresc să-şi fortifice sistemul imunitar.
 • Datorită rolului pe care îl joacă în apărarea organismului împotriva stresului oxidativ, poate fi utilizat şi de către:
  • Fumătorii activi şi pasivi.
  • Locuitorii oraşelor cu aer poluat.

Simptomele deficienţei de vitamina C pot include: oboseala generală, vitalitate redusă, un sistem imunitar slăbit, problemele mentale, o perioadă prelungită de vindecare a rănilor, recuperarea lentă în urma bolilor şi sângerările gingivale.

 

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unorcontroale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration).Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

O tabletă de vitamina C 300 furnizează tot atâta vitamina C cât 3 kg de kiwi sau banane !

Şi că unul din factorii care conduc la formarea celulitei îl reprezintă ţesuturile conjunctive slabe, lucru care se datorează parţial unei producţii insuficiente de colagen? Vitamina C poate ajuta şi în lupta împotriva celulitei, deoarece joacă un rol esenţial în producerea colagenului.*

  
Conţinut
300mg Vitamina C
30mg Complex de bioflavonoide din citrice
100mg Pulbere de măceşe
  

Vitamina C este sensibilă la expunerea la lumină şi căldură, lucru care trebuie avut în vedere atunci când se alege locul de păstrare. Dacă aţi suferit de calcului renali, adresaţi-vă medicului înainte de a începe administrarea acestui produs. Consumul excesiv de bioflavonoide poate provoca diaree.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

 • 60,17LEI