Vitamin E

Nou Vitamin E

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Detalii: Vitamin E este un antioxidant puternic, care ajuta la mentinerea functionarii normale a celulelor, intinereste pielea si parul si are rol in metabolismul proteinelor, glucidelor si lipidelor.

Continut: 100 capsule gelatinoase =21,5 g


Despre Vitamina E Calivita

Zi de zi, suntem expusi efectelor nocive ale radicalilor liberi, la nivel celular. Acestea sunt intensificate si de efectele poluarii mediului inconjurator, dintre care amintim smogul, fumul de tigara, razele UV si consumul unor alimente nesanatoase. Vitamina E este un antioxidant puternic, care ajuta la mentinerea functionarii normale a celulelor. Profitati de ajutorul natural pe care vi-l ofera vitaminele!

Vitamina E se dizolva in grasimi adica este liposolubila si se gaseste in cantitati mai mari in ficat, tesuturile grase si musculare, in miocard, testicule, uter, sange si in glandele suprarenale. Existenta in componenta vitaminei E a celor opt izomeri ai tocoferolului (cel mai cunoscut este alfa-toco-ferolul), denumiti dupa literele alfabetului grecesc produce nenumarate efecte benefice pentru organismul uman : o actiune benefica asupra sistemului nervos si asupra performantelor sexuale, intinereste pielea si parul, joaca un rol important in metabolismul proteinelorglucidelor,lipidelor, este un bun vasodilatatoranticoagulantdiuretic, previne ateroscleroza, contribuie la echilibrul hidroelectrolitic al organismului.

In produsele alimentare izomerii vitaminei E se gasesc in cantitati diferite de aici rezultand si un efect diferit al acestora asupra organismului dar tesuturile retin un timp mult mai indelungat vitamina E naturala spre deosebire de cea sintetica.

Vitamina E (tocoferolul) protejeaza vitamina A si acizii grasi nesaturati de oxidare, imbunatateste sinteza vitaminei A, are efect antioxidant contribuind la protectia impotriva radicalilor liberi, o singura molecula de vitamina E protejand 200 de molecule nesaturate de acizi grasi impotriva efectelor acestora. Este recomandata de specialistii cardiologi deoarece menajeaza muschiul inimii, accelereaza vindecarea celor care au suferit interventii chirurgicale pe arterele coronare, de asemenea are un efect benefic in afectiunile pulmonare, boala Parkinson (contribuie la relaxarea musculara), previne avorturile spontane, stimuleaza imunitatea organismului, functiile celulelor T fiind afectate de prezenta sau absenta vitaminei E si de aici si sistemul imunitar.

Este recomandat consumul suplimentar de vitamina E persoanelor in varsta deoarece activitatea sistemului imunitar la acestia este scazuta, creste riscul de infectii.

Vitamina E imbunatateste capacitatea muscularaintarzie aparitia oboselii fapt pentru care este recomandata sportivilor si mai ales culturistilor care doresc sa-si mareasca masa musculara. Este recomandat :

- in cazul persoanelor suferinde de hipertensiune arteriala doza de vitamina E sa fie marita treptat;

- daca se administreaza in acelasi timp cu sarurile anorganice de fier care ii anihileaza efectul cele doua preparate sa fie administrate la o diferenta de cel putin 8 ore.


Preparatele organice de fier se pot asocia cu vitamina E. - daca consumati apa potabila tratata cu clor sa mariti doza de vitamina E .


Vitamina E, căreia i se mai spune şi „vitamina tinereţii veşnice”, are câteva efecte benefice asupra întregului organism. Protejează preţioşii acizi graşi împotriva radicalilor liberi, care îi atacă (este deci un antioxidant puternic), contribuind astfel la menţinerea sănătăţii şi tinereţii celulelor corpului, a pielii şi a sistemelor nervos şi circulator.


  • Persoanelor care doresc să-şi menţină tinereţea.
  • Persoanelor în convalescenţă după o boală sau cu un organim slăbit, pentru a ajuta la regenerarea celulelor.
  • Persoanelor cu echimoze şi arsuri, pentru a accelera procesul de refacere a pielii.
  • Sportivilor, pentru o dezvoltare musculară adecvată şi pentru a creşte performanţa muşchilor.


Deficienţele

Simptomele deficienţei de vitamina E pot include: boli oculare (de exemplu, irigarea sangvină deficitară a retinei), tulburării de dezvoltare a sistemului osos, funcţie sexuală redusă sau, în cazuri mai grave, vătămări nervoase şi musculare care rezultă într-o forţă musculară slabă.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că, în combinaţie cu omega-3, vitamina E contribuie la realizarea unei funcţii cerebrale normale, în vreme ce vitamina E protejează împotriva oxidării acizii graşii omega-3, precum EPA şi DHA, care se găsesc în uleiul de peşte?100mg Vitamina E

Datorită uşorului efect de subţiere a sângelui pe care îl are vitamina E, persoanele care urmează un tratament cu anticoagulante trebuie să se adreseze medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 48,18LEI