ImmunAid

ImmunAid

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.


Detalii: Supliment alimentar cu extract din plante si minerale


Continut: 180 capsule = 93.24 g


Solutia unei probleme nu vine de la sine. Sistemul imunitar, rezistenta si capacitatea de autovindecare ale organismului trebuie sprijinite sistematic, nu doar atunci cand problemele au aparut deja! Substantele active din ImmunAid sprijina functionarea normala a sistemului imunitar, ajutandu-ne sa ne mentinem rezistenta.

De cele mai multe ori nu luam in seama sau trecem cu vederea faptul ca scaderea imunitatii poate duce la aparitia sau predispozitia catre anumite boli. Apar primele semne precum oboseala, pierderea capacitatii de concentrare, o tendinta spre stari depresive, semne care in general nu sunt luate in considerare. Toate acestea sunt semnale de alarma ca sistemul imunitar este scazut. De fapt semnele duc la aparitia anumitor afectiuni cum ar fi: racealaafectiuni bronho-pulmonareinflamatii ale vezicii urinareherpes, etc. Toate pot fi prevenite prin intarirea sistemului imunitar , deci a capacitatii de aparare a organismului . Acest supliment alimentar , produs de CaliVita International este eficient in cresterea imunitatii organismului.

Cat’s claw este principala componenta a produsului, raspandit in botanica sub denumirea de Uncaria Tomentosa. Originea vine din Munti Anzi din America de Sud, Peru, dar poate fi gasita si in Ecuador, Guatemala. Indienii din America de Sud utilizeaza scoarta, radacinile si frunzele plantei de peste 2000 de ani. O parte din substantele active identificate de stiinta moderna prezinta proprietati antioxidante foarte inseminate.

Caracteristicile acestei plante pot fi asemanate cu ghiarele pisicii, de unde ii vine si denumirea de gheara matei. Exista doua specii, ambele ajungand la peste 30 metri inaltime, deosebirea intre ele fiind culoarea florii: Uncaria Tomentosa are flori mici, alb-galbui iar Uncaria Bulanensis are flori de un rosu-portocaliu.

Primele cercetari privind efectele antioxidante ale acestei plante si compozitia ei se fac cunoscute in anii ’70 in Austria de catre Klaus Kaplinger. Se obtin numeroase extracte si sunt patentate patru procedure pentru extractia alcaloizilor oximdolici. In timp s-a comfirmat actiunea imunostimulatoare a alcaloizilor obtinuti din radacina si lujerul plantei.

Gheara matei contine si substantre active cu rol diuretic, antipiretic, stimuleaza functionarea sistemului nervos parasimpatic, vegetativ, astfel asigurand o relaxare foarte buna. Ajunge sa fie cunoscut in Europa datorita efectelor sale antitumorale prin asocierea pe langa tratamentul de baza.

In lucrari publicate, doctorul Julian Whitaker a mentionat rolul imunostimulent al gheara matei dar si rolul important pe care il joaca in buna functionare a aparatului cardiovascular.

O parte din substantele active continute in gheara matei au proprietati antioxidante care impiedica actiunea distrugatoare a radicalilor liberi si incetinesc pocesul de imbatranire. Diferiti alcaloizi cresc actiunea limfocitelor impotriva agentilor patogeni.

Zincul, a doa componenta a acestui produs este un mineral esential gasit in aproape fiecare celula. Zincul creste activitatea a aproape o suta de enzime, ce sustin reactiile biochimice din organism. Ajuta la intarirea sistemului imunitar, este necesar pentru o vindecare rapida a ranilor, pastreaza simturile mirosului si al gustului, este necesar pentru sinteza ADN-ului. Zincul are un rol important in dezvolatrea si cresterea in timpul sarcinii, copilariei si adolescentei. Sistemul imunitar slabit este rezultatul unei cantitati de zinc foarte mica. Vulnerabilitatea fata de infectii este una din consecinte.

Zincul din acest supliment alimentar creste efectul imunostimulator al extractului de Cat’s Claw


ImmunAid este un complex eficient de plante şi minerale, în care am amestecat puterea plantei gheara mâţei, folosită de secole, cu zincul. Gheara mâţei creşte producţia de celule cu rol imunitar, pregătind astfel corpul pentru a rezista împotriva agenţilor patogeni. Efectul plantei gheara mâţei este susţinut de prezenţa zincului organic, care la rându-i stimulează funcţionarea normală a sistemului imunitar. Ambele ingrediente active au şi efecte antioxidante, astfel că pot asigura protecţia nu doar împotriva atacurilor externe, ci şi împotriva celor ce vin din interiorul corpului.


  • Persoanelor care doresc o protecţie eficientă şi permanentă în perioadele în care sunt frecvente îmbolnăvirile.
  • Persoanelor care urmează tratamente pentru inflamaţii artritice, ca adjuvant.*


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

 Ghiara mâţei este folosită de secole în Amazonia pentru tratarea tumorilor, bolilor autoimune şi bolilor digestive?
 
 - 400mg Extract de gheara mâţei (Cat's claw)        - 3mg Zinc
Atenţie !
Nu se recomandă în perioadele de sarcină şi alăptare. În cazul unei boli a sistemului digestiv şi în alte situaţii incerte, cereţi sfatul medicului. Nu este recomandată administrarea produselor conţinând gheara mâţei în paralel cu o medicaţie imunosupresoare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 127,93LEI