Bee Power

Bee Power

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Detalii: Supliment alimentar cu laptisor de matca pentru imunitate

Continut:  50 capsule = 29 g


Bee Power este un produs care conţine lăptişor de matcă. Unul dintre ingredientele principale ale lăptişorului de matcă, acidul hidroxi-decenoic (HDA), are efect antimicrobian împotriva unor bacterii şi specii de ciuperci. Conţine toate componentele din familia vitaminelor B, precum şi săruri minerale şi oligoelemente (de exemplu, sulf, mangan, nichel şi cobalt). Este o sursă naturală de vitamine A, C, D şi E, acid folic, minerale, enzime şi 18 aminoacizi.


 • Persoanelor care doresc să-şi asigure un sistem imunitar puternic.
 • Copiilor, pentru a le stimula sistemul imunitar şi a le creşte pofta de mâncare.
 • Pentru întărirea organismului în timpul perioadei de convalescenţă.
 • Pe durata perioadelor stresante, pentru a îmbunătăţi performanţele şi a revigora corpul.Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie


  Ştiaţi că ?

  Matca, care se hrăneşte numai cu lăptişor de matcă, are o speranţă normală de viaţă de 3-4 ani (!), în vreme ce albinele lucrătoare trăiesc între 4 şi 6 săptămâni, iar acest lucru se datorează conţinutului nutriţional bogat al lăptişorului de matcă?

   
  Numărul de doze zilnice:
   
  Conţinut
   - 50mg Concentrat de lăptişor de matcă
  Atenţie !

  Lăptişorul de matcă este produs din polen, miere şi secreţiile faringiene ale albinelor lucrătoare şi nu este recomandat persoanelor care suferă de alergii la polen şi produse apicole. Dacă în timpul administrării produsului, apar reacţii alergice, tratamentul trebuie întrerupt de îndată. A se păstra în locuri răcoroase. Expunerea la surse de căldură poate provoca descompunerea capsulelor.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

 • 40,48LEI