Rhodiolin

Rhodiolin

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Detalii: Rhodiolin Cali Vita, produs naturist cu extract de Rhodiola rosea, pentru o viata fara stres si depresii Continut: 120 capsule = 54 g


Continut: 120 capsule


Cum indepartati efectele zilnice ale stresului?

V-ati gandit vreodata ca aproape in fiecare moment al zilei sunteti expusi stresului? Responsabilitatile permanente fata de familie si serviciu, conflictele, bolile si traumatismele, problemele materiale, poluarea fonica si cea a mediului, toate constituie factori de stres.

Sunteti constient ca toate neplacerile prin care ati trecut de-a lungul anilor s-au acumulat, daunand organismului si putand cauza in final aparitia bolilor?

Stiti ca stresul cauzeaza cea mai mare parte a afectiunilor care afecteaza organismul (aproximativ 80 la suta)?

RHODIOLA ROSEA - Planta care creste la o altitudine de 3000 de metri. Populatia din Asia de Est si Mijlocie o utilizeaza de mii de ani. Efectele sale benefice pentru mentinerea sanatatii au fost mentionate deja acum 1200 de ani, in scrierile tibetanilor. Cercetatorii si consumatorii, deopotriva, sunt convinsi ca prelungeste viata si ca asigura rezistenta fizica si psihica la efectele nocive din mediul inconjurator.

Rhodiolin are urmatoarele proprietati:

 • Echilibreaza functiile psihice, imbunatateste sau restabileste capacitatea de aparare a organismului si imunotoleranta. Recunoaste diferenta intre self si non-self, supravegheaza activitatea sistemului imunitar (fata de procesele maligne).
 • Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal;
 • Sub efectul stresului, creste nivelul serotoninei si al dopaminei si ajuta la mentinerea lor la un nivel corespunzator.
 • Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii.
 • Creste potenta sexuala. Poate fi eficienta in eliminarea disfunctiilor sexuale, atat la femei, cat si la barbati.
 • La persoanele cu diabet, accelereaza producerea insulinei si, prin aceasta, scade nivelul glicemiei.
 • Substantele active rosavinul si salidrosida cresc nivelul serotoninei in creier, reducand sau inlaturand depresia.
 • Fiind un antioxidant puternic, poate fi eficient nu numai in prevenirea actiunii daunatoare a radicalilor liberi si a mutagenilor, ci si in regenerarea leziunilor aparute la nivelul acidului dezoxiribonucleic (ADN).
 • Imbunatateste performanta sportivilor si creste capacitatea de rezistenta a acestora, facilitand utilizarea mai eficienta a rezervelor metabolice.
 • Imbunatateste starea generala, asigura prospetimea psihica, optimizeaza memoria si, in general, munca intelectuala.


In zilele noastre, toti suntem expusi stresului. Peste 80% dintre boli sunt cauzate de stres. Spre deorebire de stramosii nostrii , care de-a lungul vietii erau doar periodic expusi stresului, supravietuirea lor fiind determinata de viteza de reatie, confruntarea oamenilor cu stresul este mult mai frecventa, mai perfida si nimicitoare. Omul modern, in lumea vitezei nu se poate adapta in mod corespunzator noilor provocari cauzate de schimbari. Criza de timp nu permite pregatirea corespunzatoare pentru prevenirea noilor tipuri de stres (poluarea fonica, poluarea mediului inconjurator, substantele toxice din aer, apa si alimente, stresul fizic si psihic, stresul economic, cerintele familiale si sociale.)

Conform cercetarilor Rhodiolin datorita proprietatilor sale adaptogene, reduce efectele nocive ale stresului asupra organismului, prevenind astfel imbolnavirile. Consumul acestei plante permite o evaluare diferita a situatiiilor stresante din viata de zi cu zi. De aceea, unul dintre cele mai importante roluri ale produsului rhodiolin consta in modularea stresului, deaorece restabileste echilibrul perturbat al organismului. Astfel Rhodiola rosea imbunatateste si restabileste capacitatea de rezistenta a organismului fata de boli, imbunatateste imunotoleranta (recunostre diferenta dinte senf si non-self) si supravegheaza activitatea imunitara (aparitia tumorilor). Rhodiolin ajuta totodata si la tratarea deperesiei care este o forma prelungita a stresului.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

 • 113,74LEI