Pure Yucca

Pure Yucca

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Yucca, denumita si "pomul vietii", este o planta cu proprietati deosebite de detoxifiere, curatare si intarire a sistemului imunitar, datorate in special saponinei din compozitie. Aceasta substanta este folosita in medicina populara datorita efectului ei mucolitic, dar are si o actiune detoxifianta semnificativa.

Yucca, originala din Statele Unite, Mexic si Insulele din Marea Caraibelor, este o planta vesnic verde. Se aseamana ca si aspect cu palmierul: are tulpina groasa, scurta, flori sub forma de clopotel care sunt frumos mirositoare, frunza landnate. Florile se deschid seara. Este considerat cel mai frumos arbust al pustiurilor de catre indieni, care il idolizeaza datorita efectelor sale spectaculoase, denumindu-l “arbore al vietii”.

Exista multe plante medicinale capabile sa stimuleze substantele toxice din organism prin efectul lor diuretic si contributia la procesele metabolice. Putem vorbi aici despre papadiecoaja de salcamurzica si YuccaYucca este vestita pentru capacitatea sa de imbunatatire a proceselor de eliminare a toxinelor.

 Unul din secretele acestei plante consta si in faptul ca poate supravietui si in cele mai aspre conditii. Extractul de Yucca are in compozitia sa numeroase enzime, saponina, clorofila, antioxidanti si alte substante active, toate acestea contribuind la absorbtia substantelor nutritive, stimularea digestiei, accelerarea si reglarea proceselor de secretie.

Yucca este de un real folos pentru persoanele care sufera de boli cronice ale intestinului gros. Combate artralgiile prin saponina continuta in Yucca, are efect asemanator substantelor antiinflamatoare steroidiene cum ar fi cortizonul, neavand insa efectele secundare ale cortizonului, si neagresand tubul digestiv.

Indienii americani recomanda ca in cazul anchilozei sa se tina un post alimentar asociat cu consumul anumitor plante, dintre care si Yucca. Acest lucru, nu intamplator, deoarece se realizeaza astfel un aport optim de vitamine, minerale si se curata toxinele rezultate din metabolism.

Se poate spune ca se poate intineri organismul printr-o cura de Yucca pe parcursul a catorva saptamani. Se contribuie astfel la asigurarea echilibrului dintre starea psihica si fizica a organismului, se creste rezistenta organismului fata de boli, se reduce nivelul colesterolului sanguin. Yucca are rol protector si impotriva stresului.

Atentionare ! Se asigura un aport crescut de lichide (2-3 litri pe zi) pe tot parcursul administrarii de Yucca. Capsulele se inghit cu unul sau doua pahare de apa. Este posibil ca in primele zile ale admnistrarii sa apara diaree, poliurie (eliminarea de cantitati crescute de urina), scaderea glicemiei sau a concentratiei de potasiu din sange. Toate acestea semnifica accelerarea eliminarii toxinelor din organism. Aceste efecte pot fi prevenite printr-o dozare corespunzatoare, o alimentatie rationala si, eventual, un regim alimentar alcatuit de un nutritionist. Se recomanda consultul unui medic in cazul administrari de Yucca la copii sub 10 ani. Cele mai mari cantitati de substante active se gasesc in preparatele obtinute din tulpina.

Saponinele, ingredientele active naturale asemănătoare steroizilor conţinute de Yucca, au efecte diuretice, anti-inflamatoare, antispamodice şi antioxidante.  Extrasul obţinut din acestea conţine câteva enzime, clorofilă, antioxidanţi şi alte ingrediente active. Pure Yucca poate ajuta la detoxifierea sistemului digestiv accelerând metabolismul şi astfel grăbind secreţia substanţelor nocive.


  • Persoanelor care doresc să stimuleze procesele de detoxifiere din organism.
  • Persoanelor care urmează o cură de curăţire şi purifiere a intestinului.
  • Persoanelor care doresc să restabilească echilibrul florei intestinale, în special în urma unui tratament cu antibiotice.
  • Persoanelor care urmează un tratament pentru scăderea colesterolului, ca adjuvant.

 

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că plantei Yucca i se spunea „arborele vieţii” de către indieni?

 

500mg Pulbere din tulpină de Yucca schidigera

În timpul unei cure de curăţire a organismului, o deosebită importanţă o are asigurarea unui aport substanţial de lichide, prin urmare administraţi tabletele cu 1-2 pahare mari de apă. Este recomandat consumul a 2-3 litri de lichide pe zi, pentru ca substanţele toxice să fie eliminate din organism cu mai multă uşurinţă.  La începutul tratamentului cu Yucca, este posibil să prezentaţi urinări abundente, diaree şi un nivel scăzut al potasiului. Aceasta este consecinţa efectului accelerator de detoxifiere a metabolsimului. Poate fi evitată prin administrarea unor doze corecte, alimentaţie adecvată şi, dacă este posibil, o dietă vegetariană concepută de un nutriţionist. Copiii sub vârsta de şase ani trebuie să consume acest produs numai la recomandarea medicului.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 52,47LEI