Pure Inulin

Pure Inulin

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.


Detalii: Pure Inulin. Calm. Si în interior.

Continut: 198.5 g Pulbere de inulină

Ai diaree de mai multe ori pe zi, te simţi balonat şi suferi de constipaţie sau de crampe stomacale? Ştii cu exactitate unde sunt amplasate toaletele cu mult înainte de a pleca într-o călătorie? Eşti nevoit să îţi anulezi întâlnirile din cauza problemelor tale digestive?

Trebuie săştii că nu eşti singurul care se confruntă cu astfel de probleme. Unul din cinci membri CaliVita are dificultăţi digestive, motiv pentru care am creat Pure Inulin.


Uşor, în fiecare zi

Când aceste fibre hidrosolubile traversează sistemul digestiv, absorb apa, mărind astfel volumul fecalelor, înmuindu-le şi accelerând tranzitul intestinal. Prin urmare, consumul de inulină se recomandă şi persoanelor cu o alimentaţie săracă în fibre, sedentarilor, dar şi celor care se confruntă cu constipaţia din cauza înaintării în vârstă.


Pentru cine recomandăm ?

Pure Inulin conţine 100% inulină extrasă din cicoare, cu alte cuvinte fibre hidrosolubile, sub formă de pudră, fără adaos de excipienţi.

Recomandăm acest produs nu doar pentru ameliorarea simptomelor IBS legate de stres, ci tuturor persoanelor care se confruntă cu constipaţie, diaree, balonări sau crampe abdominale şi celor care doresc să îşi restaureze echilibrul florei intestinale.

Produsul nostru este suficient pentru 40 de zile; se prezintă într-un ambalaj economic şi este uşor de dozat. Alege Pure Inulin pentru armonia internă!


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Numărul de doze zilnice:
 
Conţinut
 - 5.8g Pulbere de inulină
Atenţie !
  • Dacă începi administrarea de Pure Inulin, trebuie să consumi o cantitate suficientă de lichide!
  • Măreşte doza treptat, până atingi doza zilnică maximă.
  • Alte medicamente sau suplimente alimentare trebuie adminsitrate la cel puţin două ore înainte sau după consumul acestui produs!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 91,40LEI