ProbioBalance

ProbioBalance

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.


Detalii: Flora intestinala pentru sanatatea sistemului digestiv si a colonului

Continut: 60 tablete masticabile

Probioticele reprezinta microorganisme vii, care supravietuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga in colon, loc unde formeaza colonii si se multiplica. Ajuta la mentinerea echilibrului florei intestinale deoarece blocheaza inmultirea bacteriilor patogene. Prebioticele sunt carbohidrati complecsi, reprezentand hrana exclusiva a probioticelor. Simbioticele sunt produse care contin atat prebiotice cat si probiotice.

Exista cateva specii de bacterii probiotice in colonul uman, cu roluri multiple. Unele din roluri este acela de a bloca multiplicarea microorganismelor daunatoare, sprijina absorbtia anumitor nutrienti, ajuta la mentinerea peristaltismului, ajuta la sintetizarea vitaminelor K, B, si acid folic etc. 80% din sistemul nostru imunitar se gaseste la nivelul colonului motiv pentru care echilibrul florei intestinale este foarte important.

Produsul nu are contraindicatii, poate fi folosit oricand si de oricine, chiar si de catre copii, datorita faptului ca se prezinta sub forma de tablete masticabile, usor si sigur de administrat, fara risc de a se ineca.

Se poate administra in toate situatiile in care echilibrul floarei intestinale este perturbat. Cele mai frecvente cauze care duc la perturbarea florei sunt stresul si alimentatia necorespunzatoare adica alcoolul, alimentele prea condimentate etc, asa-numita “diaree de calatorie” sau alte afectiuni diareice. Este stiut faptul ca antibioticele distrug patogenii dar reduc si numarul bacteriilor benefice. Este deci de la sine inteles ca dupa un tratament cu antibiotice este indicata o cura cu probiotice.

Produsul nu poate fi supradozat deoarece, in mod normal, in sistemul gastrointestinal uman exista toate speciile de bacterii din ProbioBalance.

Probio Balance este o tabletă masticabilă, cu o aromă plăcută, pe care fiecare copil şi adult o va lua cu plăcere. Fiecare tabletă conţine patru miliarde UFC (unităţi formatoare de colonii) de probiotice. Cele trei tulpini de bacterii probiotice din compoziţia tabletei se regăsesc în flora intestinală sănătoasă. Ele contribuie la protejarea sistemului imunitar, eliminarea infecţiilor diareice şi refacerea florei intestinale distruse. Prebioticele (fructo-oligozaharide) adăugate în conţinutul tabletei ajută la fixarea şi dezvoltarea probioticelor.
 
 
Pentru cine recomandăm ?
  • Persoanelor care doresc să-şi refacă flora intestinală după un tratament cu antibiotice.
  • Persoanelor care călătoresc, pentru a preveni bolile diareice şi ca adjuvant în tratamentul acestora.
  • Persoanelor care doresc să menţină şi să întărească echilibrul florei intestinale.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?
Anumite tulpini de Lactobacillus pot reduce frecvenţa simptomelor alergiilor şi eczemelor în perioada copilăriei?*
 
Numărul de doze zilnice:
 
Conţinut
 - 335mg Lactobacillus acidophilus     - 17.87mg Bifidobacterium longum
 - 6.7mg Lactobacillus rhamnosus      - 25mg Fructo-oligozaharide (FOS)
Atenţie !
Dacă suferiţi de o boală gastrointestinală gravă (ex: ulcer, boala lui Crohn), cereţi sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs. În caz de diaree, trebuie să urmaţi măsurile generale recomandate (consumul de cantităţi mari de lichide), chiar dacă folosiţi acest produs.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 84,15LEI