GoldMAX®

GoldMAX®

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Detalii: Eliminatorul magnetic al calcarului CaliVita GoldMax – care are la bază neodim, materialul magnetic cel mai puternic în prezent – este o soluţie neagresivă pentru rezolvarea problemei calcarului, fie că l-aţi utiliza la aparatul de purificare şi ionizare a apei Aquarion, fie pe ţeava de alimentare cu apă potabilă a robinetului.


S-a întâmplat şi în gospodăria d-voastră ca din cauza calcarului depus să se înfunde capul duşului, să picure robinetul sau pur şi simplu apa potabilă să aibă un gust neplăcut ?

Eliminatorul  magnetic al calcarului CaliVita GoldMax – care are la bază neodim, materialul magnetic cel mai puternic în prezent – este o soluţie neagresivă pentru rezolvarea problemei calcarului, fie că l-aţi utiliza la aparatul de purificare şi ionizare a apei Aquarion, fie pe ţeava de alimentare cu apă potabilă a robinetului.

În timpul tratării magnetice, structura cristalină şi sarcina mineralelor dizolvate în apă se schimbă, împiedicând astfel aderarea acestora; mai mult, pot fi dizolvate şi eliminate din reţea chiar şi depunerile anterioare. În acest fel, putem împiedica, cu ajutorul unei energii naturale - fără utilizarea unor substanţe chimice agresive - formarea unor depuneri care pot oferi teren fertil dezvoltării fungilor, bacteriilor şi altor microorganisme.  

Dacă utilizaţi magneţii pe furtunul de alimentare al Aquarionului, apa de băut devine şi mai plăcută la gust şi, de asemenea, creşte durata de viaţă a aparatului. 
Dacă plasaţi magneţii pe ţeava de alimentare cu apă potabilă, se evită depunerile de calcar pe instalaţiile sanitare ; creşte eficienţa boilerului, a maşinii de spălat rufe şi de spălat vase; astfel, hainele spălate devin mai albe, iar vasele - mai curate.Alte domenii de utilizare recomandate:

  • sisteme de reciclare a apei din piscine
  • pe tronsoanele de retur a apei la unitatea de încălzire din cadrul sistemului de încălzire
  • sisteme de irigare
  • instalaţiile de alimentare ale unor utilaje high-quality (de mare valoare).


În cazul în care magneţii se plasează pe furtunul Aquarionului sau pe instalaţiile de alimentare cu apă potabilă care pot fi din materiale nemagnetice cu diametrul interior de până la  2” sau 1” în cazul oţelului, şi un consum de apă de cca 50 mc/lună, este suficientă o singură unitate de magneţi. În cazul utilizării unor diametre mai mari, a unor cantităţi mai mari de apă sau valori extreme ale pH-ului sau a descoperirii unor depuneri de calcar, folosiţi mai multe unităţi.

Garanţia CaliVita: achiziţionaţi împreună cu aparatul Aquarion şi un eliminator magnetic al calcarului CaliVita GoldMAX ! Dacă, deşi utilizaţi magneţii, intervine o defecţiune a aparatului cauzată de depunerile de calcar, defecţiune  care poate fi eliminată prin îndepărtarea acestor depuneri, ne angajăm să curăţăm gratuit aparatul Aquarion în decurs de un an de la achiziţionarea acestuia, cu condiţia să ne prezentaţi factura primită la achiziţionare.

  • Cheltuielile de livrare ale aparatului la locul cumpărării sau la service revin cumpărătorului. Nu asigurăm înlocuirea cu un alt aparat pe perioada reparaţiei. Garanţia de curăţare gratuită a aparatului se referă numai la defecţiuni ale aparatului cauzate de depunerile de calcar, care pot fi eliminate odată cu îndepărtarea  acestora (de ex. înfundarea parţială sau totală a ţevii de evacuare a apei din Aqaurion cauzată de depunerile de calcar).

 

Atenţie !
Produsul conţine un magnet puternic ! Ţineţi-l la distanţă de pacemaker, TV, monitor, aparate de măsură şi benzi magnetice. Ţineţi bine magneţii, deoarece dacă se ciocnesc unul de altul pot provoca răni sau se pot deteriora !
A nu se păstra la îndemâna copiilor !

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 516,34LEI