Lion Kids + D

Lion Kids + D

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Niciodata nu e prea devreme sa incepem o viata sanatoasa.

Un copil puternic si sanatos are rezultate mai bune la scoala, atat pe plan fizic, cat si mental. Nu faceti compromisuri cand vine vorba de dezvoltarea si sanatatea copilului dumneavoastra! Oferiti-i tot ce e mai bun!

Copiii accepta cu placere tabletele masticabile sub forma de figurine de animale, eficacitatea imbinandu-se armonios cu distractia.

Viata moderna, ritmul alert al acesteia ne determina de multe ori atat pe noi cat si pe copiii nostrii sa avem o alimentatie necorespunzatoare: produse de tip fast-food, cola, chipsuri, ciocolata si alte dulciuri consumate in cantitati prea mari scad zi de zi sansa dezvoltarii sanatoase a oaselor si danturii mai ales in cazul copiilor.

Cariile dentare si degradarea smaltului dentar sunt atat de frecvente incat e o minune cand stomatologii intalnesc un tanar de 18 ani cu dantura sanatoasa. Este foarte important sa ne ingrijim pentru dezvoltarea fizica si psihica optima a copiilor nostri de asigurarea zilnica a cantitatii si calitatii adecvate de vitamine, care sunt indispensabile vietii iar organismul este uneori incapabil sa le sintetizeze intr-o cantitate insuficienta. Daca am putea realiza acest lucru doar prin consumul fructelor proaspete, al legumelor, mancarurilor din legume ar fii ideal dar din pacate este imposibil nu numai datorita faptului ca acestea au un aport vitaminic din ce in ce mai scazut dar si alimentele moderne apetisante, estetice, contin insa coloranti artificiali, conservanti; la fel, apa este mai poluata si, odata cu intensificarea circulatiei rutiere, creste proportional si poluarea aerului.

Creste numarul bolnavilor cu alergii, creste solicitarea la stres a copiilor nostri datorita programei scolare din ce in ce mai incarcate, creste presiunea exercitata de parinti asupra lor de a obtine rzultate cat mai bune in aceasta societate extrem de competitiva. De aceea este vital sa oferim copiilor nostri cele mai moderne multivitamine cu continut de vitamina D.

Cel mai modern produs cu continut de vitamina D, special pentru copii, Lion Kids + vitamin D este ideal pentru ei, deoarece vitamina D regleaza cantitatea de calciu si fosfor din sange si asigura prezenta in permanenta a unei cantitati suficiente de substante care intra in alcatuirea oaselor, previne rahitismul, ale carui principale simptome sunt anomalii ale danturii, deformarea accentuata si dureroasa a oaselor, incetinirea cresterii.

Copiii nostri sunt foarte activi trebuie sa se acorde o atentie deosebita dezvoltarii sanatoase a oaselor, care fundamenteaza starea aparatului locomotor din perioada de adult, de asemenea o sanatate fizica si psihica ii permite sa aiba un randament mai mare la scoala si o mai buna sansa de integrare in societatea moderna dominata de spiritul competitiv. Se recomanda sa le oferim copiilor nostri pe tot parcursul anului multi-vitaminele moderne cu continut de vitamina D, pentru a fi siguri ca am creat baza dezvoltarii fizice si psihice optime.


Lion Kids + D este un complex de minerale şi multivitamine cu un conţinut suplimentar de vitamina D, care nu atacă dinţii, are cu un gust plăcut şi este uşor de mestecat, este prezentat sub formă de animale şi a fost special creat pentru copii.  Nu conţine zahăr, iar xilitul, îndulcitorul natural din compoziţia sa, reduce riscul de apariţie a cariilor dentare.
 
Pentru cine recomandăm ?
Consumului zilnic al copiilor pentru a le asigura vitaminele, mineralele şi oligoelementele de care au nevoie pentru o dezvoltare echilibrată şi rezistenţă la îmbolnăviri.
  • Tuturor celor pentru care este important să reducă riscul de apariţie a cariilor dentare şi astfel să asigure dezvoltarea sănătoasă a dinţilor copiilor.
  • Persoanelor care preferă tabletele masticabile.
  • Persoanelor care au nevoie de un produs complex cu un conţinut de vitamina D.
  • Consumului zilnic al copiilor pentru a le asigura vitaminele, mineralele şi oligoelementele de care au nevoie pentru o dezvoltare echilibrată şi rezistenţă la îmbolnăviri.
  • Tuturor celor pentru care este important să reducă riscul de apariţie a cariilor dentare şi astfel să asigure dezvoltarea sănătoasă a dinţilor copiilor.
  • Persoanelor care preferă tabletele masticabile.
  • Persoanelor care au nevoie de un produs complex cu un conţinut de vitamina D.

 

Deficienţele

Simptomele deficienţei de vitamine pot include: fatigabilitatea, oboseala, depresia, disconfortul, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale, îmbolnăvirile mai dese datorate unei rezistenţe scăzute la boli.

 

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?

Ştiaţi că acidul folic poate să-şi îndeplinească rolul pe care îl are în metabolism şi în hematopoieză doar în prezenţa vitaminelor B6 şi B12?

Numărul de doze zilnice:
 
Conţinut
 - 35mg Vitamina C
 - 10mg Calciu
 - 10mg Fosfor
 - 1500 U.I. Vitamina A (beta-caroten)
 - 7mg Niacinamidă
 - 7U.I. Vitamina E
 - 5mg Magneziu
 - 3mg Acid pantotenic
 - 3mg Fier
 - 2mg Zinc chelatat 
 - 2mg Complex de potasiu
 - 1.6mg Inozitol
 - 0.7mg Vitamina B6
 - 0.6mg Vitamina B2
 - 0.5mg Vitamina B1
 - 0.1mg Mangan chelatat
 - 100mcg Acid folic
 - 70mcg Cupru chelatat
 - 35mcg Biotină
 - 10mcg Iod
 - 10mcg Seleniu
 - 5mcg Crom
 - 1mcg Vitamina B12 
 - 1mcg Vitamina D

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 41,58LEI