Full Spectrum

Full Spectrum

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

In majoritatea proceselor fiziologice, diferitele vitamine isi exercita sinergic efectul. O singura tableta de Full Spectrum va ofera majoritatea substantelor benefice de care aveti nevoie. Pe langa cantitatea necesara de vitamine, am fost foarte atenti si la raportul acestora si, pentru ca efectul sa fie optim, am adaugat si minerale in compozitia acestui produs.


Vitaminele sunt substante organice indispensabile vietii, pe care organismul uman nu le poate sintetiza in cantitati suficiente sau nu le sintetizeaza deloc. Legumele si fructele din prezent, consumate in mod obisnuit contin vitamine intr-o masura prea mica. Fiind indispensabile, atunci se impune consumul unor suplimente alimentare cu multivitamine atat de catre sportivi, cei care desfasoara activitati intense fizice sau psihice dar si de catre orice persoana care doreste un organism sanatos si echilibrat.

Mediul de viata actual alert, stresul, poluarea fie ca este sonora, a aerului, a apei, consumul de nicotina, cofeina, aditivii alimentari atat de prezenti in produsele care le consumam, anticonceptionalele etc. sunt tot atatia factori care impun sporirea consumului de vitamine mai ales de catre persoanele care locuiesc in orase mari. Dar nu numai factorii de mediu contribuie la cresterea necesarului de vitamine, spre exemplu o tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism ci si faptul ca a scazut continutul in micronutrientilor (vitamine si substante minerale) al legumelor si fructelor lucru care trebuie compensat prin suplimente alimentare.

Este indispensabil pentru cresterea si dezvoltarea organismului, pentru reglarea anumitor procese biochimice prezenta vitaminelor in organism. Alte vitamine sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate in metabolismul celular sau influenteaza in mod direct diferite functii ale organismului. De asemenea o activitate fizica intensa mareste necesarul de proteine si glucide al organismului si deoarece alimentatia nu il poate asigura impune un consum de suplimente alimentare.

Vitaminele actioneaza sinergic prezenta in organism a unei anumite vitamine in cantitate mai mare atrage dupa sine si cresterea necesarului de alte vitamine, fiind foarte important raportul dintre diverse vitamine (in cazul complexului vitaminic B raportul ideal este de 1 : 1).

De asemenea pentru o buna functionare a organismului uman sunt necesare alaturi de vitamine si prezenta in organism a anumitor substante minerale acestea fiind furnizate exclusiv prin alimentatie. Un aport ridicat de vitamine presupune si cresterea necesarului de minerale al organismului. De aceea se prefera utilizarea de preparate complexe care sa contina atat vitamine, cat si minerale dozate optim si sub forma chelatata deoarece este cea mai eficienta forma prin care organismul poate utiliza mineralele.

Fierul anorganic ajuns in organism se absoarbe doar in proportie de 2-10% si jumatate din aceasta cantitate se elimina apoi pe cand mineralele chelalate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decat mineralele nechelatate.

Industria vitaminelor hidrosolubile (care se dizolva in apa) a fost revolutionata de crearea de produse cu absorbtie lenta in care substantele active sunt inglobate in substante suport a caror absorbtie dureaza 8-12 ore, asigurandu-se astfel un aport vitaminic constant. Daca nu ar exista aceste substante suport cu absorbie lenta atunci vitaminele ar fii absorbite rapid de organism iar cantitatea pe care acesta nu ar putea-o utiliza ar fii eliminata prin intermediul urinei in decurs de 2-3 ore.

De asemenea aceste preparate complexe mai contin uneori substante lipotrope gen colina, inozitolul care impiedica depozitarea grasimilor in ficat, stimuleaza sinteza hepatica de lecitina impiedicand cresterea concentratiei de colesterol in sange. Alte multivitamine pot avea in compozitia lor enzime digestive sau acid glutamic care reduc senzatia de oboseala, oboseala psihica, imbunatateste capacitatea de concentrare, ajuta la combaterea alcoolismului, la tratarea ulcerelor, actioneaza pozitiv in starile depresive etc. Majoritatea acestor produse contin doze ridicate de vitamina B de aceea nu este necesar consumul de alte vitamine B decat in situatii de stres puternic sau la recomandarea medicului. De asemenea consumul acestor preparate cu continut ridicat de vitamine din complexul B poate fi insotit de colorarea urinei asociata de un miros specific. Nu este necesar administrarea concomitenta a diferitelor produse multivitaminice.

Acidul glutamic aflat in componenta unora dintre aceste produse poate fii potential alergen pentru anumite persoane deci la cele mai mici semne de alergie trebuie intrerupta administrarea produsului.


Full Spectrum conţine aproape treizeci de tipuri de diferite vitamine, antioxidanţi şi minerale cu un conţinut suplimentar de bioflavonoide, toate esenţiale pentru funcţionarea organismului. Eficacitatea sa extraordinară este asigurată de cantitatea de substanţe active organice, precum şi de tehnologia cu eliberare treptată.


  • Persoanelor care doresc să aibă o viaţă sănătoasă şi să îşi menţină vitalitatea zi de zi.
  • Persoanelor care doresc să-şi fortifice sistemul imunitar.
  • Persoanelor care vor să crească rezistenţa organismului în perioadele cu risc ridicat de gripă şi guturai.
  • Persoanelor cu un regim alimentar dezechilibrat (consum redus de fructe şi legume, regimuri de slăbire sau vegetarianism), pentru a suplimenta aportul de vitamine şi minerale din organism.
  • Persoanelor aflate în perioade de recuperare în urma unor boli.


Deficienţele

Simptomele unei deficienţe generale de vitamine pot include un sistem imunitar slăbit, oboseala, starea de epuizare, depresia, moral scăzut şi deteriorarea performanţelor fizice şi mentale.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Știați că acidul folic contribuie la reducerea stărilor de oboseală și epuizare?
 - 60mg Vitamina C  (extract de măceşe)        - 50mg Calciu (chelatat cu aminoacizi)           - 25mg Magneziu (chelatat cu aminoacizi)
 - 20mg Bitartrat de colină                               - 20mg Inozitol                                                - 10mg Niacinamidă
 - 10mg Betaină HCl                                        - 10mg Zinc (gluconat)                                   - 10mg Potasiu (gluconat)
 - 1500 U.I.Vitamina A (beta-caroten)              - 7U.I. Vitamina E (D-alfa tocoferol acetat)    - 5mg PABA (acid para-aminobenzoic)
  - 5mg Acid pantotenic   4mg Rutină               - 4mg Complex de bioflavonoide din lămâie  - 4mg Fier (chelatat cu aminoacizi)
 - 3mg Mangan (chelatat cu aminoacizi)          - 2mg Complex hesperidinic                           - 1.5mg Cupru (chelatat cu aminoacizi)
 - 1.2mg Vitamina B6 (piridoxin hidrocloric)     - 1.1mg Vitamina B2 (riboflavină)                   - 1mg Vitamina B1 (tiamin hidrocloric)
 - 200mcg Acid folic                                          - 80mcg Iod                                                    - 40mcg Biotină
 - 25mcg Crom (GTF)                                      - 20mcg Seleniu (chelatat cu aminoacizi)       - 10mcg Molibden
 - 1mcg Vitamina B12 (concentrat de cobalamină)
 
 

În cazul administrării unui produs conţinând un complex de vitamine, urina poate dobândi o culoare şi un miros caracteristice datorate complexului de vitamina B din compoziţia produsului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 40,48LEI