Energy & Memory

Energy & Memory

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Energy & Memory Produse Naturiste Calivita


Datorita compozitiei sale, Energy & Memory sprijina desfasurarea normala a proceselor din organism, chiar si in cazul stresului fizic si mental prelungit. Lupta eficient impotriva proceselor negative aparute ca rezultat al stresului. In acelasi timp, energizeaza, improspateaza organismul si va ofera o doza de energie pentru a face fata cu mai multa usurinta obstacolelor de zi cu zi!

In creierul uman exista aproximativ 25 de milioane de cellule. Celula nervoasa este alcatuita din axon si mai multe dentrite (terminatii scurte), toate aflandu-se in in legatura cu alte terminatii ale altor neuroni. Atunci cand concentratia de oxigen este scazuta aceste celule nervoase nu functioneaza la parametri corespunzatori.


Membranele celulare sunt distruse prin actiunea radicalilor liberi nocivi, a alcolului, tutunului, excesul de calmante, alimentatia neadecvata, circulatia sangelui imperfecta, depresia, si bineanteles stresul. Scade astfel energia fizica si psihica, apar boli degenerative, tulburarile de memorie si atentie si oboseala cronica. In conditiile in care creierul este privat de substantele necesare unei bune functionari o buna parte din celulele nervoase vor fi distruse.


Lecitina este cea care ne ajuta in procesul de invatare si de stocarea informatiilor noi, facand parte din structura membranelor celulare.


Colina este foarte importanta cu ajutorul ei se pot pastra informatiile, in caz contrar apar tulburari ale memoriei de scurta durata, putand aparea la orice varsta de la copilul scolar pana la varstnici. O alta “hrana” pentru buna functionare a sistemului nervos o reprezinta asocierea Vitaminei C si E, vitamina E, elimina radicalii liberi nocivi iar vitamina C impiedica formarea radicalilor liberi.


Seleniul si Zincul intaresc efectul antioxidant al vitaminei E si C.


Magneziul ajuta la absorbtia calciului si potasiului, indepartand ametelile, spasmele musculare, depresia, afectiunile cardiovasculare, hipertensiunea arteriala, starile de nervozitate si sensibilitate.


Guarana este intrebuintata pentru stimularea sistemului nervos, in inlaturarea oboselii, in functionarea buna a sistemului cardiovascular si a glandelor suprarenale si a metabolismului glucidic. Este de un real folos elevilor, studentilor in timpul examenelor dar si persoanelor care desfasoara o munca intelectuala intensa. Ajuta la optimizarea capacitatii de concentrare si a memoriei.

Substantele bioactive continute duc la imbunatatirea performantelor fizice si a rezistentei la sportivi. Prin administrarea unor astfel de substante biologic active (vitamina E, C, guarana, magneziu, seleniul, zincul) ne putem mentine functiile musculare si cerebrale.


Compozitia/tableta:

    - Colina 200 mg

    - Extract de guarana 100 mg
    - Lecitina 100 mg
    - Vitamina C 60 mg
    - Magneziu 50 mg
    - Vitamina E 10 mg
    - Zinc 5 mg
    - Seleniu 20 mcg


Mod de administrare: 3x1 tablete zilnic.

Energy & Memory este un supliment alimentar complex cu efecte stimulatoare, care conţine cafeină naturală din guarana, lecitină, vitamine pentru stimularea activităţii fizice şi mentale, minerale şi antioxidanţi.  Am creat acest produs pentru cei ce preferă să aleagă metode naturale pentru a-şi menţine nivelul de performanţă şi concentrare în perioadele de tensiune fizică sau mentală.


  • Persoanelor care trăiesc în condiţii de stres mintal intens, precum studenţii aflaţi în sesiunea de examene sau angajaţii expuşi stresului de la locul de muncă, pentru a le ajuta să-şi menţină nivelul de concentrare şi să lupte împotriva oboselii.
  • Sportivilor şi persoanelor afectate de tensiunea fizică, pentru a creşte nivelul de performanţă.
  • Persoanelor care urmează o cură de slăbire.
  • Conducătorilor de vehicule, pentru a-i ajuta să-şi menţină atenţia şi să-şi îmbunătăţească reflexele.
  • Tuturor celor care doresc să contracareze senzaţia de oboseală şi să-şi îmbunătăţească starea generală.


Deficienţele

Simptomele deficienței generale de vitamine pot include: oboseală, lipsa poftei de mâncare și îmbolnăviri mai frecvente, din cauza rezistenței scăzute a organismului.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie


Ştiaţi că ?
O tabletă de Energy & Memory furnizează tot atâta cofeină cât o cafea espresso !

Stiaţi că în 2004 mai mult de o treime din populaţia adultă a Americii a adormit la volan – fapt recunoscut chiar de ei?


Atenţie !
  • În cazul în care consumaţi şi alte produse alimentare ce conţin cofeină, luaţi acest produs cu precauţie.
  • A se evita de către femeile însărcinate şi cele care alăptează!
  • Dacă suferiţi de boli cardiovasculare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte de a începe să folosiţi acest produs.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 79,86LEI