Vital 0

Nou Vital 0

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Gama de produse Vital reprezinta multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, care contin mai mult de 40 de substante active.

Compozitia lor a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe sanguine. In plus, contin plante care actioneaza sinergic si care au un efect benefic asupra sanatatii.

Cercetarile efectuate de medicul american Peter J. D'Adamo au pus bazele conceptului de alimentatie specifica grupelor sanguine subiect tratat in cartea sa "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine" unde emite ipoteza ca alimentatia stramosilor nostri a avut un cuvant greu de spus in formarea si evolutia celor patru grupe sanguine. Mergand pe aceasta idee tot ceea ce vine in contradictie cu particularitatile generate de grupa noastra sanguina poate fi daunator sanatatii. Doctorul D'Adamo impreuna cu echipa sa de cercetatori a studiat compatibilitatea dintre anumite alimente si globulele rosii specifice persoanelor cu diferite grupe sanguine observand urmatorul fenomen: datorita lecitinelor existente atat in elementele de origine vegetala cat si animala ca extractele unor alimente au determinat precipitarea hematilor unor anumite grupe sanguine (le-au aglutinat) . Lecitinele se leaga de componenta glucidica specifica fiecarei grupe sanguine ducand la alipirea hematiilor unele de altele si declansand astfel degradarea starii organismului. Aceste componente glucidice se afla nu numai in sange ci si in diferite tesuturi o alimentatie necorespunzatoare grupei sanguine ducand la degradarea sanatatii diferitelor organe. In urma acestor cercetari doctorul D'Adamo si echipa sa a stabilit tipul de alimentatie adecvata fiecarei persoane in functie de grupa sanguina, ci si starea de "saturare" cu vitamine si minerale a organismelor care se alimenteaza adecvat indicand suplimentele alimentare, plantele cu actiune benefica asupra fiecarei grupe sanguine.

Compania CaliVita International pornind de la aceste cercetari a creat suplimentele alimentare specifice fiecarei grupe sanguine aflate printre cele mai moderne din Europa in prezent, continand toate vitaminele si mineralele necesare organismului conform grupei sanguine , extracte de plante care previn afectiuni specifice grupei sanguine respective.

Este indicat ca pe langa alimentatia obisnuita vietii de zii cu zii sa se consume si suplimente vitaminice specifice grupei sanguine respective.

GRUPA SANGUINA 0: Acum 40 de mii de ani alimentatia stramosilor nostri era bazata aproape exclusiv pe carne. Organismul era adaptat la consumul de carne si continea glucida cea mai simpla pe suprafata hematiilor, caracteristica grupei sanguine O. De aceea si astazi trebuie sa consumam o cantitate relativ mare de carne pentru mentinerea sanatatii asigurand organismului cantitati adecvate de vitamine liposolubile, vitamina C si fier. Pentru acoperirea necesarului de vitamine din complexul B, este nevoie de suplimentare. Consumului de carne preponderent poate avea si efecte negative ,de exemplu boli ale articulatiilor, ce pot fi rezolvate prin consumul de plante cu efecte diuretice si antiinflamatoare patrunjelul sau yucca, de asemenea, curcuma, hreanul si radacina de lemn dulce ofera ajutor in mentinerea sanatatii.

 Componentele produselor specifice acestei grupe sanguine asigura, prin vitaminele, mineralele si extractele de plante din compozitie, protectia necesara pentru o sanatate optima.


  • ipe şi răceli.
  • Persoanelor cu grupa de sânge 0, pentru a suplimenta regimul alimentar adecvat acestei grupe de sânge.
  • Persoanelor care doresc să stimuleze refacerea organismului în urma unei boli.

 

Deficienţele

Simptomele deficienţei de vitamine pot include: un sistem imunitar slăbit, fatigabilitate, stare de extenuare, depresie, disconfort, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că hreanul are efecte antibacteriale şi antivirale datorită glicozidelor pe care le conţine?

 

 - 100mg Calciu
 - 60mg Vitamina C
 - 50mg Magneziu
 - 50mg Pătrunjel
 - 30mg Yucca
 - 20mg Potasiu
 - 20mg Prune
 - 20mg Afine negre
 - 20mg Colină
 - 20mg Inozitol
 - 20mg L-cisteină
 - 18mg Niacinamidă
 - 15mg Rădăcină de hrean
 - 10mg Betaină
 - 10mg Rădăcină de lemn dulce
 - 5mg PABA
 - 5mg Acid pantotenic
 - 5mg Complex hesperidinic
 - 5mg Zinc
 - 5mg Complex L-glutation
 - 5mg Şofran de India (curcumă)
 - 4mg Rutină
 - 4mg Complex de bioflavonoide din lămâie 
 - 3mg Fier
 - 2mgVitamina B6
 - 2mg Mangan
 - 1.6mg Vitamina B2
 - 1.4mg Vitamina B1
 - 1.2mg Beta-caroten
 - 1mg Siliciu
 - 0.5mg Cupru
 - 80mcg Molibden
 - 80mcg Iod
 - 50mcg Bor
 - 50mcg Acid folic
 - 40mcg Biotină
 - 30mcg Nichel
 - 20mcg Crom
 - 15mcg Seleniu
 - 10mcg Vanadiu
 - 1mcg Vitamina B12

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 77,66LEI