Vital B

Vital B

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Gama de produse Vital reprezinta multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, care contin mai mult de 40 de substante active.

Compozitia lor a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe sanguine. In plus, contin plante care actioneaza sinergic si care au un efect benefic asupra sanatatii.

Cercetarile efectuate de medicul american Peter J. D'Adamo au pus bazele conceptului de alimentatie specifica grupelor sanguine subiect tratat in cartea sa "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine" unde emite ipoteza ca alimentatia stramosilor nostri a avut un cuvant greu de spus in formarea si evolutia celor patru grupe sanguine. Mergand pe aceasta idee tot ceea ce vine in contradictie cu particularitatile generate de grupa noastra sanguina poate fi daunator sanatatii. Doctorul D'Adamo impreuna cu echipa sa de cercetatori a studiat compatibilitatea dintre anumite alimente si globulele rosii specifice persoanelor cu diferite grupe sanguine observand urmatorul fenomen: datorita lecitinelor existente atat in elementele de origine vegetala cat si animala ca extractele unor alimente au determinat precipitarea hematilor unor anumite grupe sanguine (le-au aglutinat) . Lecitinele se leaga de componenta glucidica specifica fiecarei grupe sanguine ducand la alipirea hematiilor unele de altele si declansand astfel degradarea starii organismului. Aceste componente glucidice se afla nu numai in sange ci si in diferite tesuturi o alimentatie necorespunzatoare grupei sanguine ducand la degradarea sanatatii diferitelor organe. In urma acestor cercetari doctorul D'Adamo si echipa sa a stabilit tipul de alimentatie adecvata fiecarei persoane in functie de grupa sanguina, ci si starea de "saturare" cu vitamine si minerale a organismelor care se alimenteaza adecvat indicand suplimentele alimentare, plantele cu actiune benefica asupra fiecarei grupe sanguine.

Compania CaliVita International pornind de la aceste cercetari a creat suplimentele alimentare specifice fiecarei grupe sanguine aflate printre cele mai moderne din Europa in prezent, continand toate vitaminele si mineralele necesare organismului conform grupei sanguine , extracte de plante care previn afectiuni specifice grupei sanguine respective.

Este indicat ca pe langa alimentatia obisnuita vietii de zii cu zii sa se consume si suplimente vitaminice specifice grupei sanguine respective.

GRUPA SANGUINA B: A luat nastere datorita migratiei stramosilor nostrii si faptului ca organismul acestora a trebuit sa se adapteze diferitelor conditii climaterice. Acestei grupe sanguine i se potriveste o alimentatie mixta, dar cu un consum mai mare de carne decat grupa sanguina A. Suplimentele destinate acestei grupe sanguine contin vitamine, minerale si diverse extracte de plante (radacina de lemn dulce, patrunjel, broccoli, soc etc) care acopera nevoile organismului si actioneaza benefic asupra functiilor cerebrale, digestive si a capacitatii de aparare.


Grupa de sânge B a apărut în perioada migraţiilor de populaţii, pe măsură ce fiinţele umane se adaptau condiţiilor climatice schimbătoare. Alimentaţia persoanelor aparţinând acestei grupe este de obicei una de tip mixt, prin urmare acest produs, special conceput pentru această grupă sangvină, asigură un spectru complet de vitamine şi minerale. Efectul acestora este întregit de prezenţa unor plante, printre care se numără extractul de soc negru şi de ciuperci reishi şi shiitake.

 

  • Persoanelor interesate de îngrijirea zilnică a sănătăţii proceselor fiziologice şi menţinerea vitalităţii.
  • Persoanelor care doresc să-şi întărească sistemul imunitar.
  • Persoanelor care doresc să crească rezistenţa organismului în perioade de gripe şi răceli.
  • Persoanelor cu grupa de sânge B, pentru a suplimenta regimul alimentar adecvat acestei grupe de sânge.
  • Persoanelor care doresc să stimuleze refacerea organismului în urma unei boli.

 

Deficienţele

Simptomele deficienţei de vitamine pot include: un sistem imunitar slăbit, fatigabilitate, stare de extenuare, depresie, stare generală proastă, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale.

 

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că extractul de soc negru poate ameliora şi reduce în mod semnificativ durata de manifestare a simptomelor gripei?*

 

 - 100mg Calciu
 - 100mg Magneziu
 - 100mg Lecitină
 - 60mg Vitamina C
 - 50mg Frunză de pătrunjel
 - 50mg Broccoli
 - 25mg Bromelaină
 - 20mg Colină
 - 20mg Inozitol
 - 20mg Potasiu
 - 20mg L-cisteină
 - 18mg Niacinamidă
 - 10mg Betaină HCl
 - 10mg Extract de rădăcină de lemn dulce 4:1
 - 10mg Extract de soc
 - 10mg Ciuperca reishi
 - 10mg Ciuperca shiitake
 - 10U.I. Vitamina E
 - 5mg PABA
 - 5mg Acid pantotenic
 - 5mg Complex hesperidinic
 - 5mg Complex L-glutation
 - 5mg Zinc
 - 4mg Rutină
 - 4mg Complex de bioflavonoide din lămâie
 - 3mg Fier
 - 2mg Vitamina B6
 - 1.6mg Vitamina B2
 - 1.4mg Vitamina B1
 - 1.2mg Beta-caroten
 - 1mg Mangan
 - 1mg Siliciu
 - 0.5mg Cupru
 - 80mcg Molibden
 - 50mcg Acid folic
 - 50mcg Iod
 - 50mcg Bor
 - 40mcg Biotină
 - 30mcg Nichel
 - 20mcg Crom
 - 15mcg Seleniu
 - 10mcg Vanadiu
 - 1mcg Vitamina B12

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 77,66LEI