Vital AB

Vital AB

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Gama de produse Vital reprezinta multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, care contin mai mult de 40 de substante active.

Compozitia lor a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe sanguine. In plus, contin plante care actioneaza sinergic si care au un efect benefic asupra sanatatii.

Cercetarile efectuate de medicul american Peter J. D'Adamo au pus bazele conceptului de alimentatie specifica grupelor sanguine subiect tratat in cartea sa "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine" unde emite ipoteza ca alimentatia stramosilor nostri a avut un cuvant greu de spus in formarea si evolutia celor patru grupe sanguine. Mergand pe aceasta idee tot ceea ce vine in contradictie cu particularitatile generate de grupa noastra sanguina poate fi daunator sanatatii. Doctorul D'Adamo impreuna cu echipa sa de cercetatori a studiat compatibilitatea dintre anumite alimente si globulele rosii specifice persoanelor cu diferite grupe sanguine observand urmatorul fenomen: datorita lecitinelor existente atat in elementele de origine vegetala cat si animala ca extractele unor alimente au determinat precipitarea hematilor unor anumite grupe sanguine (le-au aglutinat) . Lecitinele se leaga de componenta glucidica specifica fiecarei grupe sanguine ducand la alipirea hematiilor unele de altele si declansand astfel degradarea starii organismului. Aceste componente glucidice se afla nu numai in sange ci si in diferite tesuturi o alimentatie necorespunzatoare grupei sanguine ducand la degradarea sanatatii diferitelor organe. In urma acestor cercetari doctorul D'Adamo si echipa sa a stabilit tipul de alimentatie adecvata fiecarei persoane in functie de grupa sanguina, ci si starea de "saturare" cu vitamine si minerale a organismelor care se alimenteaza adecvat indicand suplimentele alimentare, plantele cu actiune benefica asupra fiecarei grupe sanguine.

Compania CaliVita International pornind de la aceste cercetari a creat suplimentele alimentare specifice fiecarei grupe sanguine aflate printre cele mai moderne din Europa in prezent, continand toate vitaminele si mineralele necesare organismului conform grupei sanguine , extracte de plante care previn afectiuni specifice grupei sanguine respective.

Este indicat ca pe langa alimentatia obisnuita vietii de zii cu zii sa se consume si suplimente vitaminice specifice grupei sanguine respective.

GRUPA SANGUINA AB: A aparut relativ recent cu aproximativ 1500 de ani in urma, prin combinatia grupelor A si B de aceea si alimentatia potrivita ei este una mixta, corespunzatoare atat grupei sanguine A, cat si celei B . Vitaminele si mineralele ajunse in organism trebuie sa acopere necesarul pentru mentinerea sanatatii si sa tina cont de predispozitia la diferite boli cardiovasculare si tumorale recomandandu-se un consum ridicat de vitamina C la fel ca in cazul persoanelor cu grupa sanguina A , de antioxidanti cat si anumite plante struguri rosii, ceai verde, ghimbir, frunze de telina, broccoli, usturoi pentru mentinerea unui sistem de aparare eficient.


Ultima grupă de sânge care a apărut pe parcursul evoluţiei fiinţei umane s-a format dintr-un amestec al grupelor de sânge A şi B. Alimentaţia potrivită acestei grupe de sânge poate fi una de tip mixt, dar consumul de legume are mai multe efecte benefice. Special conceput pentru a se potrivi acestei grupe sangvine, complexul de multivitamine AB conţine în plus şi concentraţii ridicate de calciu şi seleniu. Efectul vitaminelor şi mineralelor este completat de cel al unor plante precum extractul de struguri roşii, frunzele de ţelină şi usturoiul.


 • Persoanelor interesate de îngrijirea zilnică a sănătăţii proceselor fiziologice şi menţinerea vitalităţii.
 • Persoanelor care doresc să-şi întărească sistemul imunitar.
 • Persoanelor care doresc să crească rezistenţa organismului în perioade de gripe şi răceli.
 • Persoanelor cu grupa de sânge AB, pentru a suplimenta regimul alimentar adecvat acestei grupe de sânge.
 • Persoanelor care doresc să stimuleze refacerea organismului în urma unei boli.
 • Persoanelor interesate de îngrijirea zilnică a sănătăţii proceselor fiziologice şi menţinerea vitalităţii.
 • Persoanelor care doresc să-şi întărească sistemul imunitar.
 • Persoanelor care doresc să crească rezistenţa organismului în perioade de gripe şi răceli.
 • Persoanelor cu grupa de sânge AB, pentru a suplimenta regimul alimentar adecvat acestei grupe de sânge.
 • Persoanelor care doresc să stimuleze refacerea organismului în urma unei boli.


Deficienţele

Simptomele deficienţei de vitamine pot include: un sistem imunitar slăbit, fatigabilitate, stare de extenuare, depresie, stări de disconfort, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie


Ştiaţi că ?
Ştiaţi că usturoiul ţine sub control nivelul grăsimilor din sânge pe cale naturală?


Mod de administrare:

Numărul de doze zilnice:

Conţinut
 - 100mg Calciu
-  80mg Magneziu
-  60mg Vitamina C
-  50mg Frunză de ţelină
-  50mg Usturoi
-  25mg Bromelaină
- 20mg Merişor
- 20mg Broccoli
- 20mg Colină
- 20mg Inozitol
- 20mg Potasiu
- 18mg Niacinamidă
- 10U.I. Vitamina E
- 10mg Betaină
- 10mg L-cisteină
- 10mg Extract din coajă de struguri roşii
- 10mg Extract din frunză de ceai verde
- 8mg Zinc
- 5mg PABA
- 5mg Acid pantotenic
- 5mg Complex hesperidinic
- 5mg Quercetină
- 5mg Fier
- 5mg Complex L-glutation
- 5mg Extract din rădăcină de ghimbir
- 4mg Complex de bioflavonoide din lămâie
- 4mg Rutină
- 2mg Vitamina B6
- 1.6mg Vitamina B2
- 1.4mg Vitamina B1
- 1.2mg Beta-caroten
- 1mg Mangan
- 1mg Siliciu
- 0.5mg Cupru
- 100mcg Acid folic
- 80mcg Molibden
- 50mcg Iod
- 50mcg Bor
- 40mcg Biotină
- 40mcg Seleniu
- 30mcg Crom
- 30mcg Nichel
- 10mcg Vanadiu
- 1mcg Vitamina B12


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

 • 77,66LEI