Vital A

Vital A

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.


Gama de produse Vital reprezinta multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, care contin mai mult de 40 de substante active.

Compozitia lor a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe sanguine. In plus, contin plante care actioneaza sinergic si care au un efect benefic asupra sanatatii.

Cercetarile efectuate de medicul american Peter J. D'Adamo au pus bazele conceptului de alimentatie specifica grupelor sanguine subiect tratat in cartea sa "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine" unde emite ipoteza ca alimentatia stramosilor nostri a avut un cuvant greu de spus in formarea si evolutia celor patru grupe sanguine. Mergand pe aceasta idee tot ceea ce vine in contradictie cu particularitatile generate de grupa noastra sanguina poate fi daunator sanatatii. Doctorul D'Adamo impreuna cu echipa sa de cercetatori a studiat compatibilitatea dintre anumite alimente si globulele rosii specifice persoanelor cu diferite grupe sanguine observand urmatorul fenomen: datorita lecitinelor existente atat in elementele de origine vegetala cat si animala ca extractele unor alimente au determinat precipitarea hematilor unor anumite grupe sanguine (le-au aglutinat) . Lecitinele se leaga de componenta glucidica specifica fiecarei grupe sanguine ducand la alipirea hematiilor unele de altele si declansand astfel degradarea starii organismului. Aceste componente glucidice se afla nu numai in sange ci si in diferite tesuturi o alimentatie necorespunzatoare grupei sanguine ducand la degradarea sanatatii diferitelor organe. In urma acestor cercetari doctorul D'Adamo si echipa sa a stabilit tipul de alimentatie adecvata fiecarei persoane in functie de grupa sanguina, ci si starea de "saturare" cu vitamine si minerale a organismelor care se alimenteaza adecvat indicand suplimentele alimentare, plantele cu actiune benefica asupra fiecarei grupe sanguine.

Compania CaliVita International pornind de la aceste cercetari a creat suplimentele alimentare specifice fiecarei grupe sanguine aflate printre cele mai moderne din Europa in prezent, continand toate vitaminele si mineralele necesare organismului conform grupei sanguine , extracte de plante care previn afectiuni specifice grupei sanguine respective.

Este indicat ca pe langa alimentatia obisnuita vietii de zii cu zii sa se consume si suplimente vitaminice specifice grupei sanguine respective.

GRUPA SANGUINA A: Aceasta grupa sanguina a luat nastere acum aproximativ 15-20 de mii de ani deoarece stramosii nostri cu grupa sanguina O devenisera tot mai numerosi iar cantitatea de vanat a scazut fiind nevoiti sa-si gaseasca noi surse de hrana respectiv sa cultive si sa consume mai multe legume. Ca urmare a acestui fapt s-a format grupa sanguina A. Pentru o sanatate optima persoanele cu aceasta grupa sanguina trebuie sa consume in primul rand legume si fructe, prin aceasta asigurand organismului vitaminele si mineralele necesare . Persoanele cu aceasta grupa sanguina au o predispozitie catre afectiuni cardiovasculare si organismul are nevoie de un aport suplimentar de vitamina B12, vitamina C, acid folic, acid pantotenic, bioflavonoide (quercitina), vitamina E si sa consume paducel, ceai verde, ghimbir, patrunjel, afine, prune si oregano care au efecte benefice.


Grupa de sânge A a apărut cu aproximativ 15-25.000 ani în urmă, odată cu răspândirea culturilor agricole, iar persoanele aparţinând acestei grupe de sânge prezintă caracteristici ierbivore. Acestea pot asigura cu relativ succes necesarul de minerale al organismului direct din alimentaţie, dar pot susţine funcţionarea optimă a acestuia prin consumul de vitamine  B12, C şi E, de acid folic şi de acid pantotenic. Efectul mineralelor şi vitaminelor din compoziţia acestui produs este întregit de prezenţa unor plante, precum frunzele de păducel, afinele şi sovârful.


  • Persoanelor interesate de îngrijirea zilnică a sănătăţii proceselor fiziologice şi menţinerea vitalităţii.
  • Persoanelor care doresc să-şi întărească sistemul imunitar.
  • Persoanelor care doresc să crească rezistenţa organismului în perioade de gripe şi răceli.
  • Persoanelor cu grupa de sânge A, pentru a suplimenta regimul alimentar adecvat acestei grupe de sânge.
  • Persoanelor care doresc să stimuleze refacerea organismului în urma unei boli.


Deficienţele

Simptomele deficienţei de vitamine pot include: un sistem imunitar slăbit, fatigabilitate, stare de extenuare, depresie, stare generală proastă, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că printre substanţele active ale sovârfului se numără flavonoidele, care sunt cunoscute pentru excelentele lor efecte antioxidante?

  - 100mg Calciu
  - 60mg Vitamina C
  - 50mg Magneziu
  - 50mg Frunză de pătrunjel
  - 50mg Frunză de Oregano
  - 25mg Bromelaină
  - 20mg L-cisteină
  - 20mg Colină
  - 20mg Inozitol
  - 20mg Potasiu
  - 20mg Afine
  - 20mg Prune
  - 18mg Niacinamidă
  - 10mg Betaină
  - 10mg Frunză de păducel
  - 10mg Extract din frunză de ceai verde
  - 10U.I. Vitamina E
  - 8mg Zinc
  - 8mg Fier
  - 5mg PABA
  - 5mg Acid pantotenic
  - 5mg Complex hesperidinic
  - 5mg Quercetină
  - 5mg Complex L-glutation
  - 5g Extract din rădăcină de ghimbir
  - 4mg Complex de bioflavonoide din lămâie
  - 4mg Rutină
  - 2mg Vitamina B6
  - 1.6mg Vitamina B2
  - 1.4mg Vitamina B1
  - 1.2mg Beta-caroten
  - 1mg Mangan
  - 1mg Siliciu
  - 0.5mg Cupru
  - 150mcg Acid folic
  - 80mcg Molibden
  - 50mcg Iod
  - 50mcg Crom
  - 50mcg Bor
  - 40mcg Biotină
  - 40mcg Seleniu
  - 30mcg Nichel
 - 10mcg Vanadiu
 - 1mcg Vitamina B12

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 77,66LEI