Super Mega 50

Super Mega 50

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Una din conditiile de baza pentru functionarea optima a sistemului imunitar este existenta unei cantitati adecvate de vitamine si minerale in organism.

In anumite circumstante, nu ne putem mentine un stil de viata echilibrat. Acest produs cu multivitamine, conceput special pentru persoanele cu un ritm de viata alert, ofera o rezolvare de moment.

 Vitaminele sunt substante organice indispensabile vietii, pe care organismul uman nu le poate sintetiza in cantitati suficiente sau nu le sintetizeaza deloc. Legumele si fructele din prezent, consumate in mod obisnuit contin vitamine intr-o masura prea mica. Fiind indispensabile atunci se impune consumul unor suplimente alimentare cu multivitamine atat de catre sportivi, cei care desfasoara activitati intense fizice sau psihice dar si de catre orice persoana care doreste un organism sanatos si echilibrat.

Mediul de viata actual alert, stresul, poluarea fie ca este sonora, a aerului, a apei, consumul de nicotina, cofeina, aditivii alimentari atat de prezenti in produsele care le consumam, anticonceptionalele etc. sunt tot atatia factori care impun sporirea consumului de vitamine mai ales de catre persoanele care locuiesc in orase mari. Dar nu numai factorii de mediu contribuie la cresterea necesarului de vitamine, spre exemplu o tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism ci si faptul ca a scazut continutul in micronutrientilor (vitamine si substante minerale) al legumelor si fructelor lucru care trebuie compensat prin suplimente alimentare.

Este indispensabil pentru cresterea si dezvoltarea organismului, pentru reglarea anumitor procese biochimice prezenta vitaminelor in organism. Alte vitamine sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate in metabolismul celular sau influenteaza in mod direct diferite functii ale organismului. De asemenea o activitate fizica intensa mareste necesarul de proteine si glucide al organismului si deoarece alimentatia nu il poate asigura impune un consum de suplimente alimentare.

Vitaminele actioneaza sinergic prezenta in organism a unei anumite vitamine in cantitate mai mare atrage dupa sine si cresterea necesarului de alte vitamine, fiind foarte important raportul dintre diverse vitamine (in cazul complexului vitaminic B raportul ideal este de 1 : 1).

De asemenea pentru o buna functionare a organismului uman sunt necesare alaturi de vitamine si prezenta in organism a anumitor substante minerale acestea fiind furnizate exclusiv prin alimentatie. Un aport ridicat de vitamine presupune si cresterea necesarului de minerale al organismului. De aceea se prefera utilizarea de preparate complexe care sa contina atat vitamine, cat si minerale dozate optim si sub forma chelatata deoarece este cea mai eficienta forma prin care organismul poate utiliza mineralele.

Fierul anorganic ajuns in organism se absoarbe doar in proportie de 2-10% si jumatate din aceasta cantitate se elimina apoi pe cand mineralele chelalate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decat mineralele nechelatate.

Industria vitaminelor hidrosolubile (care se dizolva in apa) a fost revolutionata de crearea de produse cu absorbtie lenta in care substantele active sunt inglobate in substante suport a caror absorbtie dureaza 8-12 ore, asigurandu-se astfel un aport vitaminic constant. Daca nu ar exista aceste substante suport cu absorbie lenta atunci vitaminele ar fii absorbite rapid de organism iar cantitatea pe care acesta nu ar putea-o utiliza ar fii eliminata prin intermediul urinei in decurs de 2-3 ore.

De asemenea aceste preparate complexe mai contin uneori substante lipotrope gen colina, inozitolul care impiedica depozitarea grasimilor in ficat, stimuleaza sinteza hepatica de lecitina impiedicand cresterea concentratiei de colesterol in sange. Alte multivitamine pot avea in compozitia lor enzime digestive sau acid glutamic care reduc senzatia de oboseala, oboseala psihica, imbunatateste capacitatea de concentrare, ajuta la combaterea alcoolismului, la tratarea ulcerelor, actioneaza pozitiv in starile depresive etc. Majoritatea acestor produse contin doze ridicate de vitamina B de aceea nu este necesar consumul de alte vitamine B decat in situatii de stres puternic sau la recomandarea medicului. De asemenea consumul acestor preparate cu continut ridicat de vitamine din complexul B poate fi insotit de colorarea urinei asociata de un miros specific. Nu este necesar administrarea concomitenta a diferitelor produse multivitaminice.

Acidul glutamic aflat in componenta unora dintre aceste produse poate fii potential alergen pentru anumite persoane deci la cele mai mici semne de alergie trebuie intrerupta administrarea produsului.


Super Mega 50 este un produs cu o concentraţie ridicată de multivitamine cu eliberare treptată, cărora li se adaugă minerale, oligoelemente, antioxidanţi şi un plus de bioflavonoide, fiind conceput special pentru persoanele cu un stil de viaţă foarte intens.

 

Pentru cine recomandăm ?
 • Persoanelor careşi doresc un sistem imunitar mai puternic.
 • Personoanelor care doresc să crească rezistenţa organimului în perioadele reci ale anului.
 • Sportivilor şi persoanelor care execută munci fizice grele.
 • Persoanelor supuse unui efort fizic sau mental intens.
 • Persoanelor cu un regim alimentar dezechilibrat (consum redus de legume şi fructe, regimuri de slăbit sau or vegetarianism).
 • Fumătorilor activi şi pasivi şi persoanelor care trăiesc în oraşe cu aer poluat.
 • Persoanelor care consumă alcool în mod frecvent.
 • Persoanelor care se află în perioada de recuperare în urma unor boli.
 • Persoanelor suferind de probleme de absorbţie.


Deficienţele

Simptomele deficienţei de vitamine pot include: fatigabilitate, oboseală, depresie, stări de disconfort, lipsa poftei de mâncare, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale şi îmbolnăviri mai dese datorate rezistenţei scăzute a organismului.

 

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?


Ştiaţi că iodul contribuie la funcţionarea mentală normală precum şi la menţinerea sănătăţii sistemului nervos?

 

Mod de administrare:
Numărul de doze zilnice:
 
Conţinut

 -  250mg Vitamina C
 - 100 U.I. Vitamina E
 - 50mg Vitamina B1
 - 50mg Vitamina B2
 - 50mg Niacinamidă
 - 50mg Acid pantotenic
 - 50mg Vitamina B6
 - 50mg Colină
 - 50mg Inozitol
 - 50mg PABA
 - 50mg Calciu
 - 7500U.I. Vitamina A
 - 25mg Magneziu
 - 25mg Rutină
 - 25g Complex de bioflavonoide
 - 25mg L-cisteină
 - 15mg Zinc
 - 15mg Betaină HCl
 - 10mg Potasiu
 - 9mg Fier
 - 5mg Complex hesperidinic
 - 5mg L-glutamină
 - 5mg Măceşe
 - 3mg Mangan
 - 1.5mg Vanadiu
 - 1mg Bor
 - 500mcg Cupru
 - 250mcg Molibden
 - 200mcg Acid folic
 - 150mcg Iod
 - 100mcg Crom
 - 50mcg Biotină
 - 50mcg Ciancobalamină
 - 25mcg Seleniu
 - 400 U.I.Vitamina D
 
 
Atenţie !
 • Consumul de cantităţi mari de vitamine B poate conduce la apariţia unei culori şi unui miros caracteristice ale urinei.
 • Dat fiind conţinutul mare de ingrediente active din compoziţia acestui produs, în cazul în care sunteţi alergic la oricare dintre aceste ingrediente, nu folosiţi produsul! Dacă aveţi nelămuriri sau întrebări, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

 • 149,71LEI