MagneZi B6

MagneZi B6

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

 Peste 300 de procese biologice se desfasoara in prezenta magneziului, acesta fiind unul dintre cele mai importante minerale din organism. Jumatate din cantitatea de magneziu care se gaseste intr-un organism de adult este in oase, restul aflandu-se in celule si tesuturi. In mod normal un organism adult contine aproximativ 24 g de magneziu. Celulele folosesc magneziu pentru generarea de enegie. Joaca un rol important si in sanatatea sistemului imunitar, pentru functionarea normala a sistemului osos, circulator, nervos si dinti. Contractia muschilor, metabolismul proteinelor si carbohidratilor sunt direct influentate de cantitatea de magneziu existenta in organism. Magneziul este important si pentru reglarea presiunii arteriale si mentinerea sanatatii inimi.


Lipsa magneziului afecteaza absorbtia calciului in organism, ducand in timp la deficiente de calciu si crescand astfel riscul de osteoporoza. Se stie ca deficienta de magneziu are un rol hotarator in numeroase afectiuni cum ar fi spasmele musculare, osteomalacia, afectiuni renale, tulburari de somn, pierderea poftei de mancare, tahicardie si afectiuni gastro-intestinale.

Forma chimica in care se prezinta magneziul poate influenta hotarator absorbtia si utilizarea sa in organsim. Compania CaliVita a fabricat suplimentul alimentar MagneZi B6, produs ce contine magneziu legat organic, sub forma de citrat, facandu-l astfel foarte usor utilizat de organsim.

Vitamina B6 faciliteaza absorbtia magneziului, actionand sinergic cu acesta. Pe langa magneziu, si Vitamina B6 are rol in metabolismul proteinelor, glucidelor si lipidelor dar si in functionarea normala a sistemului muscular si nervos.
   
Un alt element responsabil pentru mentinerea sanatatii este zincul, cea mai mica deficienta a acestuia putand duce la numeroase disfunctii. Zincul ajuta la activarea mai multor enzime, are rol in diviziunea celulara, ajuta la dezvoltarea tesuturilor conjunctive, functionarea normala a sistemului imunitar, la mineralizarea oaselor, functionarea normala a glandei tiroide, are proprietati antioxidante combatand procesele oxidative din organsim.
  
Suplimentul alimentar MagneZi B6 este un produs util persoanelor care depun efort fizic intens (sportivilor si cei care desfasoara munci fizice grele), persoanelor care depun efort mental intens precum si celor care isi doresc mai multa energie in zilele epuizante.

Atentionare ! Consultati medicul specialist inainte de a consuma acest produs in cazul in care suferiti de afectiuni renale.


MagneZi B6 conţine binecunoscuta şi extrem de eficienta combinaţie de magneziu, vitamina B6 şi zinc, într-o formă mai uşor procesabilă şi special creată pentru a oferi un sprijin complex şi specific sistemelor muscular şi nervos.

 

  • Sportivilor şi persoanelor supuse unui efort fizic intens.
  • Persoanelor afectate de pierderi mari de lichide (de exemplu, precipitarea).
  • Persoanelor supuse unei tensiuni mentale intense în timpul sesiunilor de examene sau stresului de la locul de muncă.
  • Persoanelor cu un stil de viaţă foarte activ.
  • Persoanelor cu o alimentaţie dezechilibrată (consum redus de legume sau fructe, regim de slăbire sau vegetarianism).
  • Femeilor însărcinate şi celor care alăptează.
  • Persoanelor care consumă alcool în mod frecvent.
  • Tuturor celor care-şi doresc un plus de energie în zilele cu adevărat extenuante.

 

Deficienţele

Simptomele deficienţei de magneziu pot include: crampe musculare, spasme ale pleoapelor, oboseală, insomie, iritabilitate, probleme de concentrare şi probleme cardiovasculare.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

O tabletă de MagneZiB6 furnizează tot atât magneziu cât 1 litru de lapte!

Ştiaţi că potrivit cercetătorilor, corpul nostru – în mod normal – conţine 25g magneziu, iar jumătate din această cantitate se află în oase? În cazul carenţei de magneziu, corpul nostru foloseşte depozitele din oase pentru a asigura nivelul adecvat de magneziu din sânge.

 
- 100mg Magneziu      - 5mg Zinc        - 5mg Vitamina B6

Administrarea acestui produs nu este recomandată persoanelor suferind de afecţiuni renale.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 58,96LEI