Power Mins

Power Mins

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Organismul uman nu poate produce pe acestea din urma, prin urmare nu le putem obtine decat din surse externe.

Formula complexa a produsului contine, intr-o proportie si cantitate optime, toate mineralele de care organismul nostru are nevoie.

In zilele noastre, aproape toata lumea e constienta de importanta pe care o au vitaminele in alimentatie. Foarte putini oameni stiu, insa, ca in lipsa sarurilor minerale, vitaminele nu isi pot exercita efectul benefic. Daca substantele minerale lipsesc, vitaminele nu mai pot fi asimilate. Importanta substantelor minerale este subliniata si de faptul ca, cu toate ca organismul este capabil sa sintetizeze anumite vitamine, nu poate sintetiza minerale, acestea trebuind asigurate prin aport alimentar. Daca, dintr-un motiv sau altul, substantele minerale lipsesc din alimentatie, pot aparea dereglari serioase in organism. In astfel de situatii, precum si in cazul solicitarilor fizice deosebite (de exemplu antrenamente epuizante sau competitii sportive), se impune un adaos de substante minerale sub forma de suplimente alimentare.

Organismul are nevoie de cantitati mai mari din anumite substante minerale. Printre acestea se numara calciul, magneziul, fosforul, potasiul, precum si clorurile. Din altele, organismul utilizeaza zilnic doar cateva mili sau micrograme. Denumirea stiintifica a acestora este oligoelemente si sunt la fel de importante pentru mentinerea sanatatii ca si celelalte. Acest lucru se explica prin fenomenul de sinergism, adica participarea lor concomitenta la mai multe reactii chimice si potentarea reciproca a efectelor. Deci, lipsa sau insuficienta chiar si a unui singur oligoelement impiedica desfasurarea in conditii normale a actiunii celorlalte oligoelemente.

Organismul guvernamental Food and Drug Administration din SUA a stabilit, acum cateva zeci de ani, necesarul zilnic recomandat pentru un numar de 6 elemente, si anume: calciul, iodul, fierul, magneziul, fosforul si zincul. Alaturi de acestea, pentru buna functionare a mecanismelor de reglare din organism, mai sunt necesare inca cel putin 12 elemente cunoscute. Acestea sunt: clorul, cromul, cobaltul, cuprul, fluorul, manganul, molibdenul, potasiul, seleniul, sodiul, sulful si vanadiul, care poarta denumirea de elemente active.

Incepand cu anul 1989, in SUA si seleniul este considerat element vital pentru organismul uman, stabilindu-se necesarul zilnic recomandat si pentru acest element. Literatura de specialitate cuprinde mii de pagini referitoare Ia efectele diferitelor minerale sau oligoelemente.

In cele ce urmeaza, din lipsa de spatiu, va trebui sa rezumam doar in cateva fraze importanta fiecaruia dintre ele.

 Calciul si fosforul sunt mineralele implicate in mentinerea sanatatii oaselor si a danturii. In acelasi timp, calciul si magneziul au un rol foarte important in functionarea aparatului cardiovascular. Calciul contribuie la absorbtia fierului si are rol in transmiterea excitatiilor nervoase.

Magneziul este indispensabil activitatii sistemului nervos si musculaturii si are un rol important in procesul metabolic prin care glucoza se transforma in energie.

In lipsa cromului, metabolismul glucidic nu este eficient.

Cobaltul, asemanator fierului, este indispensabil in procesul de formare a globulelor rosii.

Fara cupru, fierul nu poate fi inglobat in hemoglobina.

Iodul este absolut necesar pentru functionarea glandei tiroide si a proceselor metabolice.

Manganul sustine activitatea corespunzatoare a unor enzime gastrice si, de asemenea, joaca un rol important in eliminarea toxinelor.

Molibdenul isi aduce aportul la metabolismul glucidic si lipidic si, in acelasi timp, este un component important al enzimei care asigura utilizarea fierului.

Potasiul, in combinatie cu sodiul, regleaza echilibrul hidroelectrolitic al organismului, normalizeaza ritmul cardiac si contribuie la eliminarea metabolitilor inutili.

Seleniul, ca si vitamina E, este un antioxidant important si, deci, incetineste imbatranirea tesuturilor si are rol in prevenirea formarii tumorilor maligne.

Zincul controleaza si dirijeaza procesele metabolice din organism, activitatea enzimelor, mentine integritatea celulelor si este indispensabil pentru sinteza proteinelor si functionarea optima a sistemului imunitar.


Niciunul din procesele care se desfăşoară în organismul nostru nu ar fi posibil în absenţa anumitor minerale. Power Mins conţine 10 dintre mineralele esenţiale cele mai importante de care este nevoie zilnic pentru buna funcţionare a celulelor corpului nostru.

 

Pentru cine recomandăm ?
  • Sprotivilor şi persoanelor care execută munci fizice, din cauza transpiraţiei abundente care apare în timpul activităţilor fizice intense.
  • Persoanelor care au nevoie de suplimentarea a cel puţin două tipuri de minerale.
  • Persoanelor care iau vitamine, pentru a optimiza efectele benefice ale acestor vitamine.
  • Persoanelor care doresc să refacă starea generală de sănătate a organismului în urma unei boli.

 

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?
Ştaţi că cei 2,5 l  de apă pe care îi pierdem zilnic ne reduc rezervele de minerale din organism? Prin urmare, este important să înlocuim atât apa, cât şi mineralele pierdute.
 
Mod de administrare:
Numărul de doze zilnice:
 
Conţinut
- 250mg Calciu                     - 150mg Magneziu                         - 7.5mg Zinc
- 4mg Mangan                     - 4mg Fier                                      - 0.5mg Cupru
- 125mcg Molibden              - 50mcg Iod                                   - 50mcg Crom
- 20mcg Seleniu

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 51,48LEI