Shark Aid

Shark Aid

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.


Detalii: Supliment alimentar cu cartilaj de rechin


Continut: 90 tablete = 90 g


Rechinii exista pe Terra de peste 400 de milioane de ani, pastrandu-si o morfologie nemodificata. Acesti asa-numiti pesti cartilaginosi se bucura de o sanatate excelenta, care i-a ajutat sa supravietuiasca atata timp. Sub forma de supliment alimentar, cartilajul rechinilor sprijina functionarea sanatoasa a articulatiilor.

Rechinii au o constitutie simpla, organismul fiind adaptat la maxim pentru supravietuirea in conditii destul de dificile. Reprezentativ in cadrul scheletului o reprezinta tesutul cartilaginos, adica 6-8 % din greutatea corporala. Rechinii au de asemenea si un sistem imunitar foarte eficient. Putini stiu ca rechinii nu dorm niciodata. Tumorile maligne nu se intalnesc niciodata in patologia rechinului. Foarte multi oceanologi considera organismul rechinului, un organism perfect, punandu-si intrebarea in ce consta secretul recinilor.

Doi cercetatori de la Institutul din Massachusetts, au publicat un studiu in 1983 in care aratau ca in cartilajul de rechin se afla anumite substante care inhiba dezvoltarea retelei sanguine ce asigura nutritia tumorilor, impiedicand astfel dezvoltarea lor. 10 ani mai tarziu in 1993 Wiliam Lane, un cunoscut cercetator american al vietii marine, publica o carte cu titlul “Rechinii nu se imbolnavesc de cancer” carte in care sunt adunate toate cunostintele existente pe aceasta tema. In Florida, biochimistul Carl Luer, descopera in cartilajul de rechin 6-7 tipuri de proteine care actioneaza ca substante antiangiogenetice, inhiband astfel dezvoltarea retelei vasculare. Rolul hotarator al retelei vasculare in dezvoltarea tumorilor metastatice este un lucru studiat si demonstrat de multi medici. In cartea Dr. Lane sunt subliniate rezultatele incurajatoare obtinute prin administrarea cartilajului de rechin pacientilor de cancer din Costa Rica si Mexic.

Unul dintre pionierii cercetarilor in acest domeniu a fost Dr. Prudden care a descoperit ca in anumite glucide ce intra in compozitia cartilajului de rechin, numite mucopolizahardide, au efect antiinflamator si rol imunomodulant. Cartilajul de rechin a fost administrat si la institutul Jules Bordet din Bruxelles de catre Dr Serge Orloff, medic reumatolog, in tratamentul bolnavilor cronici, avand rezultate deosebit de favorabile. Tratamentul cu cartilaj de rechin este utilizat de multi ani si in traumatismele articulare ale sportivilor si pentru cei care practica body building.

Este o certitudine ca extractul din cartilaj de rechin, indiferent de doza luata, nu este toxic. In urma testului efectuat pe animale bolnave de cancer s-a constatat ca cele la care s-a administrat cartilaj de rechin au trait mai mult sau chiar s-au insanatosit, spre deosebire de celalalt lot in care animalele au decedat.

Concluzia este ca extractul de cartilaj de rechin are un efect deosebit de bun in profilaxia cancerului dar poate fi folosit si in terapia unor boli cronice cum ar fi: bolile reumatice, psoriazisul, dar si in tratamentul retinopatiei diabetice.

Extractul din cartilaj de rechin este un adjuvant important in terapia tumorilor maligne. Datorita efectului antiinflamator si imunomodulator poate fi recomandat si in cazul reumatismului, traumatismelor osteoarticulare, bolilor autoimune, psoriazisului si retinopatiei diabetice.


Shark Aid este un supliment alimentar care conţine cartilaj de rechin, contribuind în mod eficient la funcţionarea sănătoasă a articulaţiilor. Cartilajul de rechin este bogat în substanţe care se regăsesc şi în cartilajele umane, cum este sulfatul de condroitină, care, printre altele, este cunoscut pentru efectul său anti-inflamator.


  • Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice, pentru a ameliora efectele dăunătoare ale efortului intens asupra cartilajelor.
  • Vârstnicilor, pentru a contribui la funcţionarea sănătoasă a cartilajelor şi condrificarea (formarea cartilajelor) adecvată.
  • Ca adjuvant în tratamentul artritei reumatoide.

 

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

- 750mg Cartilaj de rechin

Datorită efectului inhibitor asupra formării de noi vase sanguine, cartilajul de rechin nu poate fi folosit în perioada sarcinii şi alăptării şi înainte sau după operaţii şi intervenţii chirurgicale. Nu consumaţi acest produs, dacă sunteţi alergici la peşte sau moluşte. Dacă suferiţi de o boală cardiovasculară, cereţi sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 119,13LEI