Low Deuterium Oxy Crystal

Low Deuterium Oxy Crystal

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Tesuturile , organele , muschii , oasele, intreg organismul intr-un cuvant, are nevoie de apa si oxigen pentru asi mentine sanatatea, echilibrul si armonia interioara si pentru a se reface atunci cand are nevoie. Apa este cea care da suplete pileii, elasticitate si mentine intr-o buna stare de functionare intreg organismul. Tot apa este cea care transporta la tesuturi toate substantele nutritive (vitamine, minerale, oligoelemente, saruri minerale, etc) de care noi avem nevoie.      Asadar este de inteles de ce avem nevoie de o apa pura si curata.

Poluarea din timpurile actuale ne indeparteaza tot mai mult de acest concept de apa pura. 

Oxigenul, atat de necesar, are rolul de a mentine sanatos sistemul imunitar. Si concentratia de oxigen a scazut in ultimi ani, astfel noi obtinem o cantitate din ce in ce mai mica.

Apa tot mai poluata si in cantitate insuficienta , alimentatia din ce in ce mai nesanatoasa, poluarea aerului, stresul de zi cu zi , toate acestea duc la o functionare necorespunzatoare a organismului.

Low Deuterium Oxy Crystal este un produs concentrat de apa saracita in deuteriu , structurat magnetic, cu oxigen stabilizat.

Deuterium este numit hidrogenul greu datorita faptului ca masa lui atomica este 2, fata de hidrogen care are masa atomica 1. Atunci cand hidrogenul din compozitia apei este inlocuit cu izotopul sau natural deuteriu ia nastere “apa grea”.

Apa cu continut redus in deuteriu, are efecte biologice foarte bune, poate incetini „imbatranirea” organismului si poate incetini procesul de diviziune celulara anormala. Din cercetarile facute s-a constatat ca populatiile din Abhazia si Iakutsk consuma apa cu un continut in deuterium de 25%, apa ce provine din topirea ghetarilor.

Apa structurata magnetic are densitatea mult mai mare decat alte tipuri de apa crescand astfel stabilitatea si buna functionare a celulelor.
 
Oxigenul stabilizatare si el , de asemenea, rol benefic in stimularea metabolismului, absorbtia mult mai buna a vitaminelor, mineralelor si a tuturor extractelor ce vor fi administrate. Are rol si in stimularea unei stari de energie benefica pentru organism si imbunatateste performanta sportiva.

Consumul de apa saracita in deuteriu si imbogatita cu oxigen stabilizat  este un ajutor excelent in detoxifierea organismului.

Este un ajutor bun pentru cei care practica un sport, pentru persoanele in cure de detoxifiere, pentru cei expusi la efectele nocive ale civilizatiei noastre, pentru a imbunatati performanta fizica sau pentru un plus de energie adus organismului.

Este un ajutor de nepretuit in lupta impotriva radicalilor liberi.


Low Deuterium Oxy Crystal (50 ml)
Apă sărăcită în deuteriu

 Apa şi oxigenul sunt elemente esenţiale pentru viaţa umană. Importanţa acestora este de netăgăduit; rolul lor fiziologic este multiplu, prin urmare este absolut necesar să oferim organismului nostru aceste două substanţe într-o cantitate şi calitate corespunzătoare. Din cauza poluării mediului înconjurător, dispunem de o cantitate din ce în ce mai mică de apă potabilă pură, iar oxigenul din aer se află într-o scădere continuă.

Drept rezultat al risipei şi poluării la care suntem martori în zilele noastre, apa potabilă devine din ce în ce mai rară, mai exact spus, devine una dintre cele mai valoroase substanţe de pe glob. Fără apă nu putem supravieţui mai mult de 2-3 zile. Cea mai mare parte a corpului uman este formată din apă, iar pierderea a 10-15% din rezervele de apă ale organismului poate fi fatală. 

Circa jumătate din populaţia planetei locuieşte în oraşe poluate, într-un mediu cu un conţinut redus de oxigen, iar necesarul de oxigen al organismului uman nu se modifică – prin urmare, folosim mai mult aer sărac în oxigen pentru a-i oferi organismului o cantitate adecvată de oxigen. În plus, necesarul de oxigen în caz de efort fizic intens creşte şi mai mult. Oxigenul, ca şi apa, este o substanţă vitală. Oxigenul ajută organismul să îşi refacă şi să îşi menţină un sistem imunitar puternic, iar celulele au, de asemenea, nevoie de oxigen şi nutrienţi pentru a se reînnoi. 

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat de apă sărăcită în deuteriu, structurată magnetic, îmbogăţită cu oxigen stabilizat. Structura sa fizică perfect ordonată conferă un plus de energie şi de oxigen; pe lângă aceasta, datorită modificărilor structurale ale apei din organism pe care le induce, poate contribui la armonia proceselor fizice şi chimice care au loc în corp. 

Apa structurată magnetic poate oferi un ajutor eficient în lupta împotriva agenţilor patogeni şi poate întări sistemul imunitar. Prin intermediul tratării magnetice a apei, proprietăţile sale benefice pot fi transferate şi asupra altor lichide; astfel, putem obţine apa structurată, lichidă, cristalizată găsită în celulele organismului, care ne poate ajuta să ne menţinem sănătatea.

Oxigenul stabilizat creşte aprovizionarea cu oxigen a celulelor, stimulează metabolismul, energizează corpul, sprijină absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante şi creşte performanţa sportivă. 

Apa sărăcită în deuteriu poate încetini procesul de diviziune celulară, aşa-numita „îmbătrânire” a corpului, şi poate reduce probabilitatea diviziunii celulare anormale. Consumul regulat de apă sărăcită în deuteriu, îmbogăţită cu oxigen stabilizat, poate contribui la detoxifierea organismului.

Low Deuterium Oxy Crystal® de la CaliVita® este un concentrat de apă sărăcită în deuteriu, structurată magnetic, îmbogăţită cu oxigen stabilizat. Datorită proprietăţilor sale, facilitează oxigenarea sângelui şi celulelor, crescând performanţa organismului, asigurând o senzaţie de bine şi sporind capacitatea de concentrare.

Ingredientele Low Deuterium Oxy Crystal®: apă purificată sărăcită în deuteriu şi apă cu un conţinut ridicat de oxigen stabilizat.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

 
Numărul de doze zilnice:

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 192,72LEI