OxyMax®

OxyMax®

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Viata este imposibila fara oxigen. Organismul nostru poate functiona armonios si echilibrat doar daca celulele primesc o cantitate adecvata de oxigen. Daca, dintr-un anumit motiv, la celule ajunge o cantitate mai mica de oxigen decat cea necesara, procesele de producere a energiei care sustin functiile vitale sunt afectate. OxyMax poate fi un sprijin excelent pentru furnizarea de oxigen la nivel celular.

Pentru mentinerea unui nivel corespunzator al hemostazei in organismul nostru este necesar aproximativ 1000 ml (11) de oxigen, care trebuie sa ajunga la nivelul fiecarei celulele, in mod ideal aceasta cantitate de oxigen este asigurata de oxigenarea corespunzatoare a sangelui dar ca urmare a tehnologizarii societatii moderne, are loc o limitare crescanda a sursei de oxigen, continutul de oxigen al aerului scazand de la 22% in urma cu 100 ani la in medie de 19% astazi iar in orasele mari, de numai 12-15%. De asemenea cantitatea de oxigen care ajunge la celule este scazuta de poluarea tot mai accentuata a mediului inconjurator, consumul alimentelor si al bauturilor prelucrate prin tehnologii moderne (care duc la cresterea continutului de substante nocive), stresul, iluminatul artificial, sedentarismul, absenta exercitiilor fizice. Deoarece celulele nu primesc suficient oxigen se orienteaza spre o alta sursa de energie, spre metabolismul anaerob, ceea ce conduce la perturbarea procesului metabolic al celulelor.

OxyMax este un supliment de oxigen biologic care contine oxigen stabilizat un concentrat electrolitic netoxic, care nu contine hidrogen-peroxid si care pune la dispozitia organismului oxigenul sub forma moleculara. El ajuta la suplimentarea cu oxigen tesuturilor, reincarca organismul cu energie, imbunatateste procesele fiziologice, metabolismul si circulatia sanguina, amelioreaza simptomele ce deriva din dificultatile respiratorii, Influenteaza benefic absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si extractelor de plante. Creste capacitatea de asimilare a oxigenului pe parcursul activitatilor fizice fiind recomandat culturistilor sau sportivilor care doresc sa atinga performante deosebite.

Conform dr. Parris Kidd, "oxigenul are un rol-cheie in functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar", respectiv in protectia organismului impotriva diferitelor boli.


Fără o cantitate suficientă de oxigen, organismul nostru nu ar putea funcţiona optim.  Picăturile OxyMax® conţin molecule de oxigen stabilizat, care pătrund în fluxul sanguin în timpul digestiei. Această formă, care este uşor de utilizat de către organism, poate contribui la reducerea efectelor nocive ale mediului înn care trăim sau poate creşte performanţele fizice. În oraşele cu aer poluat, unde conţinutul oxigenului din aer este mai mic, sau în cazurile unde nevoile de oxigen sunt mai ridicate, cum ar fi în timpul activităţilor sportive sau muncilor fizice, OxyMax® poate fi foarte util!

Pentru cine recomandăm ?
  • Persoanelor care trăiesc în oraşe mari şi celor care se implică în activităţi sportive.
  • Persoanelor care doresc să stimuleze şi să crească rezerva de oxigen a organismului.
  • Persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească metabolismul.
  • Persoanelor care-şi doresc performanţe sportive mai mari.
  • Persoanelor care doresc să îmbunătăţească rezerva de energie şi procesele fiziologice ale organismului.
  • Persoanelor care doresc să stimuleze absorbţia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi substanţelor din plante.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?
 Ştiaţi că, în mod normal, inhalăm 5-8 litri aer pe minut, cantitate care poate creşte până la 50-60 litri atunci când facem sport?
 
 
 
Numărul de doze zilnice:
 
Conţinut
- 60ml Apă de izvor cu conţinut de ioni negativi de oxigen stabilizat
 
Atenţie !
Manipulaţi cu atenţie pentru a evita ca produsul să intre în contact cu ochii sau membeanele mucoase. A nu se folosi nediluat. A se urma instrucţiunile de diluare cu exactitate.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 192,72LEI