Rhodiolin - tratament anti stres

Posted by John Doe 29.04.2016 0 Comment(s)
 

Rhodiolin. Solutia impotriva stresului!

 

Afectiunea de care sufera cei mai multi oameni din societatea moderna este stresul.

 

Responsabilitatile permanente de acasa si de la serviciu, problemele financiare, certurile in familie, poluarea, toate sunt factori de stres care, pe termen lung sunt extrem de daunatori.

 

Un studiu făcut în România  a scos la suprafaţă informaţii îngrijorătoare: 57% dintre români sunt stresaţi. Iar dacă 42% dintre noi ajung să viseze noaptea sarcinile nerezolvate de la birou, înseamnă că avem cu adevărat o problemă. Una deloc de neglijat. Mai ales că aceleaşi statistici arată că 47% dintre români îşi imaginează adesea că îşi iau şeful la palme.

 

Rhodiolin poate reprezenta solutia naturala pentru toate acestea.

 

Produsul naturist distribuit in reteaua Calivita, este cel mai bun produs naturist Rhodiolin Cali Vita de pe piata ce te ajuta sa combati stresul si sa-ti intaresti sistemul imunitar.

 

Produsul Rhodiolin este 100% Natural avand ca ingredient principal extractul de Rhodiola Rosea cu numeroase BENEFICII asupra sanatatii.

 

Rhodiola Rosea este originara din Siberia si datorita efectelor sale benefice deosebite a fost denumita si "radacina de aur". In Siberia se crede ca "cine bea un ceai de rhodiola rosea pe zi va trai 100 de ani".

 

Stresul interfereaza cu funcția de memorie și, în timp, provoacă deteriorarea în sistemele de memorie. În plus față de îmbunătățirea funcțiilor cognitive, de invatare si memorie, Rhodiola Rosea poate exercita efecte pozitive asupra memoriei si cognitiei, prin îmbunătățirea rezistenței la stres fizic si emotional. Astfel, dubla actiune de stimulare cognitivă și calmare emoțională creează beneficii atât pentru functia cognitivă imediată cat si pentru performanța de memorie și pentru conservarea pe termen lung a funcțiilor creierului. Iar, ca activitate antioxidanta, Rosea Rhodiola ajuta la protejarea sistemului nervos de daunele oxidative cauzate de radicalii liberi.

 

Alt ingredient activ al produsului naturist Rhodiolin este zincul, acesta  contribuie la functionarea sanatoasa a sistemului imunitar, fiind necesar pentru dezvoltarea celulara si functionarea normala a organelor reproducatoare. Zincul regleaza nivelurile de vitamina A si cantitatea in care aceasta este eliberata de ficat, ajuta la mentinerea in stare buna a prostatei si previne hipertrofiile benigne ale prostatei.

 

Rhodiolin se poatea administra preventiv fara a avea efecte secundare.

 

Se pot administra 1-3 capsule pe zi .