Noni Sirop - tratament contra depresiei

Posted by John Doe 29.04.2016 0 Comment(s)
 

Noni Sirop Cali Vita

 

 

Noni Calivita Calivita Noni Sirop

 

Restabileste-ti echilibrul sanatatii cu ajutorul produselor Noni, avand in compozitie fructe provenite din zone in care natura a ramas neatinsa de efectele negative ale civilizatiei moderne. Aceste fructe contin 18 tipuri de aminoacizi, printre care multi aminoacizi esentiali, pe care organismul nu ii poate sintetiza, fiind astfel indispensabil. Este de asemenea bogat in vitamine si minerale, ca sodiul, potasiul, fierul, manganul, precum si magneziul, contribuind la completarea dozei zilnice necesara organismului. Alaturi de mineralele mentionate mai sus, in siropul Noni se afla si substante active deosebite care accelereaza schimbul de nutrienti din celule, avand astfel o actiune regenerativa.

 

Principalii compusi izolati din Noni sunt: morindin, terpenoizi, L-asperulosida, seleniu, acubina, alazarina si antrachinone (cu rol antibacterian), acid capronic si caprilic (cu rol in digestie), serotonina,scopoletina (cu rol in combaterea anxietatii, depresiei, tulburari obsesivo-fobice, tulburari de somn, durere, schizofrenie, migrene, controlul apetitului si al comportamentului sexual), damnacantalul (avand actiune anticancerigena prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase si prin stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar), alcaloizi (xeronina), proxeronaza (enzima care elibereaza xeronina din proxeronina).

 

Lion Kids C

 

Lion Kids Vit C este un produs naturist care contine Vit C obtinuta din macese, indicat pentru copii. Este indragit de cei mici deoarece are tablete masticabile in forma de figurine cu animalute si cu gust placut

 

Continut: 90 tablete masticabile = 81 g

 

Dupa cum s-a mentionat mai sus, unul din principalii compusi izolati este scopoletina, intervenind in activitatea hipofizei, ajuta la cresterea nivelului de serotinina si melatonina al organismului , mentine echilibrul psihic, avand si efect adaptogen, are actiune pozitiva asupra starilor somn-veghe, regland somnul. Ajuta la tratarea dizabilitatilor comportamentale, precum Alzheimer, tulburari maniaco-depresive, tulburari obsesivo-fobice, depresii, reduce reactiile puternice la stres.

 

Depresia este o tulburare afectiva care va face sa va simtiti trist sau fara speranta pentru o perioada indelungata de timp. Deosebirea intre tristete si depresie consta in faptul ca tristetea este o emotie, iar depresia este o boala. Siropul Noni ajuta atat la prevenirea bolii, cat si la tratarea ei.

 

Efectele administrarii de Noni difera de la o persoana la alta. Studiile arata ca 25% din efectele consumului de noni apar dupa 3 saptamani, 50% dupa 3-8 saptamani, restul efectelor apar dupa 8-12 saptamani de consum, de aceea este recomandat ca administrarea de Sirop Noni Calivita sa se faca pe o perioada de cel putin 6 luni pentru obtinerea rezultatelor benefice maxime.

 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, doua linguri pe zi sau conform recomandarilor medicului. Poate fi administrat copiilor peste 2 ani, gravidelor, adultilor si varstnicilor, fara nici o contraindicatie (cu exceptia persoanelor alergice la una din componentelor sale). Pentru a se obtine rezultate optime administrarea se face inainte de masa, cu cel putin 30 de minute. Siropul Noni Cali Vita se pastreaza in frigider si se agita inainte de folosire. Nu se asociaza cu tutun, cafea sau alcool.