Formula frumusetii pentru unghii, par si piele

Posted by John Doe 29.04.2016 0 Comment(s)

 

 

Se spune ca trupul nostru este ca un templu, este lacasul nostru sacru in care traim zi de zi. Astfel, importanta ingrijirii fiecarui amanunt face ca frumusetea acestui templu sa creasca si sa straluceasca. Ce poate fi mai atragator decat frumusetea unor maini delicate, unghii ingrijite sau un par frumos si sanatos?

 

Sa luam de exemplu mainile. Despre ele putem spune ca sunt poarta catre inima oricarei persoane. Trebuie sa invatam sa le ingrijim, fara a apela la tehnici moderne, daunatoare unghiilor si proprietatilor lor. Nici varianta neingrijirii nu denota prosperitate si sanatate. Unghiile mari, care se rup repede, unghiile roase sau cu pete sunt semne ale unei insuficiente generate de interiorul corpului nostru. Aceasta legatura exterior-interior prezinta o cauzalitate indestructibila, intrucat lipsa vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si colagenului exprima pe chipul nostru oboseala, imbatranire, lipsa de vigoritate si de energie.

 

CaliVita vine in ajutorul frumusetii cu produsul Beauty Formula, un supliment alimentar din extracte din plante, cu numeroase minerale, vitamine, aminoacizi si colagen. Acest amestec reusit de ingrediente care reda frumusetea pielii, unghiilor si a parului, si implicit a chipului si exteriorului nostru, are 3 proprietati ce face sa fie atat de eficient. Prima componenta a produsului este siliciul, care este atat siliciu propriu-zis, cat si siliciu extras din coada calulului, o planta care contine acest ingredient. De asemenea, un rol important il constitui si aportul de vitamine care se gasesc in Beauty Formula: Vitamina A, B6, B12, B2 si Vitamina C. Acestea sunt producatoare de energie si ajuta la mentinerea metabolismului proteinelor.

 

In al treilea rand, produsul de frumusete contine si numeroase minerale si extracte din plante, cum ar fi coada calulului si urzica. Colagenul este si el un ingredient care reda elasticitate pielii. Iodul, un alt element, ajuta la o pigmentare naturala. Impreuna, toate aceste caracteristici reusesc sa creeze un chip luminos, ingrijit si sanatos. Stralucirea parului, rezistenta unghiilor si finetea pielii pot fi obtinute prin administrarea unei tablete de Beauty Formula pe zi.

 

Asadar, de acum puteti purta incaltamintea potrivita care sa nu va ascunda frumuseata unghiilor de la picioare, puteti face cunostinta incantati de delicatetea mainilor si unghiilor, iar parul dumneavoastra nu va mai arata rupt si fara volum. Secretul acestui produs, asa cum v-am marturisit, sta in ingredientele folosite astazi pe piata farmaceutica de infrumusetare: siliciul, care reda elasticitatea pielii si asigura pastrarea sanatoasa a unghiilor si parului, vitaminele, cunoscute pentru prospetimea pe care ne-o ofera atunci cand le consumam, aminoacizii cu sulf, ca L-cisteina si DL-metionina, care redau sanatatea celor trei componente(par, unghii si piele) si bineinteles extractele de plante folosite in infrumusetare. O viata cat mai frumoasa si plina de prosmetime interioara si exterioara cu Beauty Formula!