Smokerade

Smokerade

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

Smokerade este un produs antioxidant deosebit, care sprijina organismul in distrugerea celulelor degenerate aparute in urma proceselor oxidative cauzate de fumat. Datorita efectelor benefice ale ingredientelor sale complexe, se recomanda atat fumatorilor activi, cat si pasivi, precum si in perioadele in care incercati sa renuntati la fumat. Bineinteles, datorita puternicului sau efect antioxidant, poate fi folosit si de nefumatori.


Fumatul este un viciu la care indicat ar fii sa se renunte pentru a se proteja sanatatea, dar din pacate nu toti sunt dispusi sa faca un asemenea "sacrificiu" iar fumul de tigara nu-l afecteaza numai pe fumatorul activ ci si pe toti ceilalti aflati in apropierea lui "fumatori pasivi". Pentru toti acestia recomandam un supliment alimentar cu calitati remarcabile "Smokerade" care nu numai ca diminueaza dependenta de nicotina dar reduce si efectele nocive ale fumatului neutralizand aproape in intregime efectele negative ale fumatului pasiv sau moderat.

Fumatul unei tigari genereaza formarea in organism a radicalilor liberi dar si a unor compusi aromatici policiclici, spre exemplu benzpirenul, cu actiune cancerigena, in organism ajung cantitati mari de monoxid de carbon foarte otravitor pentru sange, tesuturi si cadmiu (nefrotoxic).

Acest supliment alimentar contine vitaminele C, E, coenzima Q10, zinc, seleniu toate aceste substante fiind antioxidanti puternici care actioneaza in sinergic reducand efectele nocive ale fumatului asupra vaselor sanguine, plamanilor, inimii, stomacului, vezicii urinare si asupra schimburilor de oxigen din sange. De asemenea mai contine extract de ardei rosu care normalizeaza procesele sistemului respirator, acidul elagic aflat in anumite fructe cu un puternic efect detoxifiant si protector asupra celulelor stiumuland activitatea anticarcinogena a celulelor hepatice dar si seleniu si zinc cu rol in protectia rinichilor de efectul nefrotoxic al cadmiului.

 Continutul important de substante bio-active face ca acest supliment sa fie o parte importanta a farmaciei casei din toamna pana in primavara avand efecte pozitive atat in afectiunile acute cat si in cele cronice ale cailor respiratorii superioare, fie ca avem de a face cu o banala raceala sau ceva mai grav accelereaza vindecarea datorita continutului de acid elagic.

 In concluzie recomandam calduros folosirea suplimentului alimentar Smokerade pe parcursul intregului an datorita efectelor sale benefice in egala masura atat de catre fumatorii activi cat si cei pasivi.


Smokerade este un produs care conţine piper cayenne, completat cu vitamine şi minerale, prcum şi cu efectele benefice ale rodiei, ceaiului verde şi  coenzima Q10. Vă poate ajuta organismul în lupta de zi cu zi împotriva efectelor nocive ale mediului înconjurător sau pericolelor fumatului activ şi pasiv.


Pentru cine recomandăm ?
  • Fumătorilor activi şi pasivi şi persoanelor al căror organism este agresat zilnic de poluarea din mediul înconjurător, contribuind la protecţia celulelor şi în special la cea a sistemului respirator.
  • Tuturor, pentru a stimula metabolismul şi a ajuta la detoxifiere şi eliminarea substanţelor nocive.
  • Persoanelor care doresc să sprijine funcţionarea normală a sistemului lor cardiovascular şi să stimuleze circulaţia sangvină normală.
  • Persoanelor care doresc să încetinească procesul de îmbătrânire a celulelor.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?
Ştiaţi că fumatul poate reduce nivelul câtorva antioxidanţi protectori şi vitamine de mare importanţă din organism? În plus, fumatul afectează sistemul cardiovascular şi plămânii şi reduce nivelul oxigenului din sânge, care este necesar pentru funcţionarea sănătoasă a celulelor.
 
Mod de administrare:
 
Numărul de doze zilnice:
 
Conţinut
 - 300mg Ardei roşu                        - 60mg Vitamina C             - 10mg Vitamina E
- 5mg Acid elagic                           - 5mg Zinc                          - 5mg Extract de ceai verde (20% polifenoli)
- 2.5mg Coenzima Q10                 - 20mcg Seleniu

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 74,47LEI