Resveratrol PLUS

Resveratrol PLUS

Stoc Nelimitat

Stocul la acest produs este nelimitat.

La inceputul anilor 1990, sa demonstrat ca exista o legatura foarte stransa intre aparitia bolilor cardiovasculare si un nivel ridicat de lipide sanguine si colesterol. Cercetarile efectuate in tarile industrializate au dovedit ca aceasta legatura exista peste tot, cu exceptia Frantei. In ciuda faptului ca nivele de lipide sanguine si colesterol ale francezilor au fost la fel de ridicate ca cele ale persoanelor din alte tari dezvoltate, ca alimentatia francezilor contine cantitati similare de acizi grasi saturati si ca modul de viata al acestora este asemanator cu al celorlalti, incidenta bolilor cardiovasculare in Franta s-a dovedit a fi mult mai mica decat in celelalte tari care au participat la studiu. Cercetatorii au numit acest fenomen paradoxul francez.


 In scurt timp s-a dovedit ca explicatia fenomenului nu consta in predispozitia genetica a francezilor, ci in faptul ca acestia consuma regulat vin rosu de calitate. Vinul rosu este bogat in polifenoli, care au o serie de efecte benefice asupra organismului. Polifenolii sunt o familie de compusi din care fac parte flavonoidele, ligninele, cumarinele etc. Astazi se cunosc mai mult de 4000 de polifenoli, ale caror efecte fiziologice depind de structura moleculei.

Polifenolii din plante sunt antioxidanti puternici care protejeaza celulele si corpul si sprijina sistemul de aparare a organismului, neutralizand radicalii liberi produsi in cadrul proceselor fiziologice si ca rezultat al factorilor nocivi din mediu; in plus aceste substante pot incetini imbatranirea.

Polifenolul din vinul rosu se numeste resveratrol. Acest compus se gaseste in cantitati mari in strugurii rosii (in special in coaja acestora) si in lastarii de vita de vie, si in cantitati mai reduse in planta Polygonum cuspidatum, alune si merisor. PLantele il [produc mereu pentru a se proteja impotriva infectiilor, iar cantitatea sa variaza in functie de speciile de vita de vie, de clima, precum si de metodele de cultivare a vitei de vie (de exemplu, in cazul strugurilor stropiti regulat, cand protectia plantei este sprijinita extern cantitatile de resveratrol sunt mai mici). Acest compus se gaseste sub patru forme chimice in natura; dintre acestea, transreveratrolul este cea mai activa din punct de vedere biologic.

Numele doctorului David Sinclair, profesor la Harvard, va ramane legat pentru toteauna de acest compus. Doctor Sinclair a inregistrat rezultate deossebite in domeniul cercetarii procesului de imbatranire;  printre altele, acestea se datoreaza si studiilor sale asupra resveratrolului. In cadrul unui experiment pe cobai, a demosntrat ca animalele tratate cu resveratrol au trait mult mia mult decat in mod normal; in plus, a obseravt ca animalele supraponderale tratate cu resveratrol, in ciuda excesului de greutate, au avut o sanatate si o conditie fizica relativ asemanatoare cu cele ale cobailor cu o constitutie normala. Aceasta nu inseamna ca resveratrolul elimina riscurile pe care le presupune obezitatea, insa rezultatele obtinute sunt deosebite si foarte promitatoare pentru o cercetare detaliata asupra efectelor resveratrolului asupra masei corporale umane.

 In cadrul unui alt studiu, resveratrolul a fost comparat cu vitamina E si cu un antioxidant sintetic. Toate substantele s-au dovedit eficiente pentru neutralizarea radicalilor liberi, insa resveratrolul a oferit cea mai mare protectie impotriva anumitor tipuri de radicali liberi. Prin urmare, chiar daca nu se face distinctie intre tipurile de antioxidanti in viata de zi cu zi, acestia difera intre ei si conteaza ce antioxidant este folosit in anumite situatii.

 Acesta a fost principiul de baza dupa care ne-am ghidat atunci cand am creat Resveratrol PLus, noul membru al familiei de antioxidanti CaliVita. Principala sa substanta activa este, dupa cum ii spune si numele, resveratrolul, care a fost suplimentat cu extract din samburi de struguri si coenzima Q10. Cele mai cunoscute componente ale extractului de samburi de struguri sunt flavonoidele numite proantocianidine oligomerice (OPC), cu efect antioxidant, al caror rol principal este protejarea sistemului vascular. Coenzima Q10 este responsabila cu furnizarea de energie la nivel celular si ia parte la transformarea nutrientilor in energie. Combinatia de Coenzima Q10 si resveratrol are nu doar efectul de incetinire a procesului de imbatranire, ci si efect energizant, ajutandu-ne astfel sa depasim cu mai multa usurinta dificultatile vietii haotice de zi cu zi.

Resveratrolul este unul dintre cei mai apreciati si mai populari antioxidanti de pe piata suplimentelor alimentare. Conform uniui studiu recent efectuat de Amarican Consumer Lab, o companie care conduce cercetari si teste independente pe diferite produse, resveratrolul sa clasat printre cele mai populare 5 ingrediente active ale suplimentelor alimentare si, in aceelasi timp, a suscitat cel mai mare interes din partea cumparatorilor. In timp ce in anul precedent “doar” 11,7% dintre consumatori folosisera un produs cu resveratrol, in anul de studiu procentul crescuse la 19,4%, ceea ce inseamna o crestere de 65,8% (!)

Este momentul ca si dumneavoastra sa faceti cunostinta cu acest antioxidant promitator care nu reprezinta doar o noutate absoluta, ci, tinand cont de popularitatea sa crescuta, va fi probabil, unul dintre cele mai populare produse ale viitorului.


În acest produs de calitate premium, am combinat resveratrol din seminţe de struguri, care stimulează activitatea vaselor sanguine, şi coenzima Q10, care conferă energie celulelor, pentru a asigura o protecţie cât mai completă posibil pentru sistemul cardiovascular.  În plus, ingredientele acestui produs contribuie la realizarea protecţiei împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi şi astfel pot încetini procesul de îmbătrânire.

Pentru cine recomandăm ?
  • Persoanelor afectate de probleme cardiovasculare şi ale tensiunii arteriale şi celor al  căror istoric familial sugerează posibilitatea transmiterii ereditare a acestor boli, precum şi tuturor celor care doresc să menţină funcţionarea sănătoasă a organismului lor.
  • Persoanelor supuse unui stres fizic sau mintal intens.
  • Persoanelor care au un stil de viaţă stresant.
  • Fumătorilor.
  • Persoanelor care vor să se bucure de efectele benefice ale resveratrolului fără să consume alcool.
  • Tuturor celor care-şi doresc o viaţă care nu este doar lungă, ci şi mai sănătoasă şi mai plină de energie.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?
Ar trebui să beţi 10 sticle de vin roşu şi să consumaţi 4 kg de somon pentru a obţine cantitatea de resveratrol şi CoQ10 care se găseşte într-o singură capsulă de Resveratrol Plus !


Ştiaţi că francezii, faimoşi pentru consumul lor moderat de vin, sunt mai sănătoşi şi trăiesc mai mult în comparaţie cu alte popoare care consumă cantităţi asemănătoare de acizi graşi saturaţi? S-a descoperit că efectul benefic nu este rezultatul alcoolului în sine, ci a  resveratrolui care se găseşte în vinul roşu.*

 
Mod de administrare:
Numărul de doze zilnice:
 
Conţinut
- 100mg Resveratrol extras din struguri            - 50mg Extract din seminţe de struguri                  - 20mg Coenzima Q10
Atenţie !

Dacă suferiţi de o boală cronică sau urmaţi un tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei prin posta romana !

  • 131,23LEI